De kleuren op begraafplaatsen vandaag de dag zijn vooral grijs en zwart. Als je rond kijkt op een willekeurige begraafplaats dan is snel duidelijk dat de keuze in bijzondere en kleurrijke gedenkstenen beperkt is. Er wordt vooral stil gestaan bij afscheid en verdriet maar veel minder bij het leven daar voor. Levens zijn kleurrijk, mooi, spannend, heftig en nog heel veel meer. Wij denken daarom dat er behoefte is aan duurzame kleuren naast  het klassieke grijs en zwart op begraafplaatsen. 

Met een gedenkstenen van kiezels en edelstenen heeft u veel meer vrijheid om iets speciaals uit te beelden. Het geeft u de mogelijkheid iets uit te beelden over een kleurrijk leven, gewoontes, een mooi symbool of iets anders. Door de diversiteit aan kiezels en edelstenen hebben we zoveel moois te bieden. Of u nu kiest voor ingetogen kleuren en vormen door gebruik te maken van kiezels of juist kiest voor meer kleur door het gebruik van edelstenen, samen met u maken wij de gedenksteen die echt past bij hoe uw dierbare herinnerd wil worden.

Want ook behalve de vrijheid in kleur en vorm is er nog een ander groot verschil tussen een kiezelgedenksteen en een klassiek grafmonument. Met een kiezel gedenksteen kunt u samen met familieleden en andere nabestaanden meewerken door kiezels in een bepaald patroon in te leggen.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Gedenkstenen

Gedenkstenen met kiezels - gedenksteen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring