Biologische Urnen

Vaak kiezen nabestaanden er voor om de as te verstrooien in het water.

Wij hebben diverse biologische urnen die daar beschikbaar voor zijn. Deze zinken langzaam naar de bodem. Wij bieden u een extra mogelijkheid zodat de plek op de bodem waar de water zink urn neer komt en binnen enkele dagen zal verdwijnen, de naam van uw dierbare zal ‘dragen’.  In onze winkel vertellen wij u graag over onze mogelijkheden hierin. Het spreekt voor zich dat wij de urn voor u zullen vullen. Omdat er steeds meer vraag is naar biologische urnen verrijken wij wekelijks ons assortiment. 

We hebben diverse biologische water- en grond urnen in de winkel en nodigen u ook graag uit om onze collectie in de winkel te komen bekijken.

Binnenkort hebben wij ook biologische urnen van ongebakken klei. 

De mini Schildpad-Urn  is door ambachtslieden in Haïti met de hand vervaardigd van gerecycled biologisch afbreekbaar papier. De mini Schildpad-Urn  zal na het te water raken korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken, waar de urn binnen korte tijd op natuurlijke wijze zal afbreken. Aangezien de schildpad met de hand is vervaardigd kunnen de grootte, vorm en kleur van elke schildpad variëren. De mini Schildpad-Urn  is er ook in een groter formaat, de Maxi Schildpad-Urn, met een inhoud van 3,3 liter. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.

Biologische urnen - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring
bio urn in water schildpad