Urnen voor buiten

‘Al onze urnen zijn uniek, ook de urnen die geschikt zijn voor buiten’ 

 

Urnen die geschikt zijn voor buiten kunnen we onderverdelen in twee varianten. Een urn waarbij de as boven de grond wordt bewaard en een urn waarbij de as in een as-kelder wordt geplaatst waar vervolgens de steen op geplaatst wordt. De urn met as-kelder word vaak toegepast op een begraafplaats. Voor deze optie verwijzen wij u door naar al onze gedenkstenen waar u een goed beeld kunt krijgen van alle mogelijkheden. 

Al onze urnen zijn uniek, de buiten urnen zijn ook allemaal stuk voor stuk speciaal voor u gemaakt. De buiten urnen zult u in geen een andere gedenkwinkel tegenkomen binnen Nederland en omstreken. Wij zijn de ontwerpers van al deze bijzondere urnen en zijn daarom trots  u deze urnen onder uw aandacht te brengen. Een indien mogelijk u ook advies te geven bij een keuze voor uw unieke urn. Klik op de afbeelding voor gedetailleerde informatie over de urn.

Heeft u nog geen mooie urn kunnen vinden kunt u ook altijd even langs komen in onze gedenkwinkel, zodat wij u in het proces verder kunnen helpen.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.