"Mijn man was een Kei van een kerel... daar zocht ik een passende 
urn voor en ben daar bij Silent-Stones perfect in geslaagd"

Kiezels…. kleine, ronde, gladde, platte, gekleurde, we zien er een vorm in of we willen gewoonweg een aandenken mee naar huis nemen vanaf de plek op aarde waar we zijn geweest. Ik dacht zelf dat ik als een van de weinige deze ‘tik’ had…. maar in de afgelopen negen jaar ben ik in de winkel vele mensen tegengekomen die deze zelfde behoefte hebben. Echte natuurproducten… wij van Silent-stones zijn er dol op! Daarom hebben we in onze collectie ook urnen van echte kiezels en keien die we uitgehold hebben. Maar we hadden slechts 1 vorm waar alle as in kan. We zijn op zoek gegaan naar een keramiste die voor ons een mooi gevormde kei kon maken die plaats biedt aan alle as, en …. net zo belangrijk…. ook aan moet voelen als een echte kei. 

Onze zoektocht is gelukt en hebben samen met de keramiste een mooie vorm bedacht. Het resultaat: De Kei-urn. De Kei-urn is een urn met een rustige, elegante maar heeft toch een rustieke uitstraling. Deze Kei-urnen zijn  in twee kleuren en twee maten verkrijgbaar. Zand-bruin en grijs. Beide urnen bieden ruimte aan ongeveer 3.8 liter as. 

Op de afbeelding hieronder hebben we er een (ook bij ons verkrijgbare) beeldje bij gezet welke zonder ballon 6 cm hoog is. Zo krijgt u een goed beeld van wat de ware grootte is van deze urn. Deze unieke urnen zijn zijn aan u te leveren vanaf  329 euro.

kei-urn-keramiek-vierkant - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring

– Verdriet is de prijs die we betalen voor liefde – Mensen die een dierbare zijn verloren snappen zeker wat er hiermee bedoeld wordt. De pijn die we voelen na een verlies is een reflectie van hoeveel we van die persoon houden. Er is weinig dat je kunt doen behalve rouwen om het verlies. Weten dat je de juiste urn voor je dierbare hebt gevonden, kan een beetje troost en rust bieden.