‘Een bijzondere urn van keramiek’

Veel mensen twijfelen aan wat een ‘’passende’’ urn is voor de as van uw dierbare. Ze worden vaak aangetrokken tot het idee van keramiek. Glad, aaibaar en in prachtige kleuren verkrijgbaar. Een urn van keramiek kan een prachtig middelpunt vormen in je huis als gedenkteken voor een dierbare, die zo altijd omringd zal zijn door familie.

We hebben diverse lijnen keramieken urnen en zullen deze voor u omschrijven:

‘Hemisfeer’ urn
‘Hemisfeer’ staat voor een aanduiding van halfrond of de helft van de hemel of aardbol. Het zal u daarom direct duidelijk zijn waarom wij deze urn deze naam hebben gegeven. De Hemisfeer urn wordt gemaakt door een kunstenares die gespecialiseerd is in het werken met keramiek. Ze maakt voor ons op regelmatige basis urnen. Er is er nooit 1 gelijk qua kleur, en dat is waar wij voor staan. Elke Hemisfeer urn is daarom weer uniek. De neutrale glazuurlaag over het keramiek geeft niet alleen een gladde textuur en stevigheid, maar ook een rustgevende uitstraling.

U kunt ervoor kiezen de urn te verrijken met: glasfusion vlinders/bloemen die ook weer alleen voor ons gemaakt worden. Ook hebben we varianten van de Hemisfeer-urnen die plaats bieden voor een grote maat waxinelichtje. Deze urnenserie biedt plaats voor alle as.

‘Puur Natuur’ Urn
Deze zeer bijzondere urnenlijn is afkomstig van een kunstenaar uit het buitenland. De robuuste natuur en cultuur van Afrika heeft deze kunstenaar geïnspireerd.  Er kan van deze urn geen identieke gemaakt worden. Niet alleen omdat het met de hand gemaakt wordt, maar ook omdat er altijd elementen uit de natuur gebruikt worden. En in de natuur is en blijft niets hetzelfde.

Koester’ Urn
Onze Koester-urnen van keramiek zijn ook zeer geliefd. Deze zijn verkrijgbaar in drie afmetingen. De grote variant wordt vaak gebruikt als asbewaring (vaak voor de as van een kind).
De kleine koester-urnen/doosjes worden vaak gebruikt om een klein beetje as in te bewaren, of om een ring, speentje of ander geliefd voorwerp van uw dierbare in te bewaren. Het unieke aan deze Koester-urnen is dat je het voor twee doeleinden of ze in combinatie kunt gebruiken.

koesterurn-ster-v

Omdat al onze keramieken urnen met de hand gemaakt worden is geen één urn exact hetzelfde. Dat maakt deze urn ook bijzonder en uniek. Alle urnen van keramiek, worden met veel aandacht en met de hand gemaakt. Zo krijgen deze urnen een prachtige en tijdloze uitstraling.