om een klein beetje as te bewaren…

Bent u op zoek naar een kleine urn of mini urn om een beetje as te bewaren, dan hebben wij  u een redelijk groot aanbod voor u. Uniek in ons aanbod zijn de kiezels. Deze kiezel kan eventueel verrijkt worden met een bloem of vlinder van glas. Maar ook een kleine urn of mini urn van keramiek, edelsteen of een beeldje behoren tot onze mogelijkheden. 

Veel mensen kiezen voor het verstrooien van de as, maar willen toch een beetje as bewaren. Om dit niet in een plastic zakje te bewaren, hebben wij enkele kleine urnen zelf ontworpen. Uiteraard vullen en verzorgen wij met veel aandacht het vullen van deze mini urn.

Wellicht heeft u helemaal niet gedacht aan de mogelijkheden om as in een sieraad te verwerken. Ook dat kan bij ons. We hebben prachtige ringen, ashangers, armbanden voor zowel dames als heren, maar ook voor jongeren.

crematie as in ring verwerkt - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring

Heeft u zelf iets thuis (een beeldje, een sierraad of wat dan ook) waarin u graag de as in verwerkt zou willen hebben verwerkt? Schroom u niet en kom gerust langs. In ons atelier hebben we al vele voorwerpen gehad waarin nabestaanden graag de as in verwerkt laten hebben door ons. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.