Wij werken graag op afspraak. Dit is zowel voor u als voor ons prettig in verband met de gewenste rust en privacy in de winkel. Indien er een familie-meewerkdag is,  kunt u in verband met de privacy het werkatelier niet bekijken. Deze dagen zijn aangegeven met een * achter de datum. De winkel met onze voorbeelden van de gedenkstenen, de inspiratietuin én de winkel met onze urnen en asbestemmingen kunt u uiteraard wel bezoeken. 

Checkt u altijd eerst even de openingstijden voordat u langskomt. Beter is zelfs om een afspraak te maken zodat wij alle aandacht voor u hebben.
Vaak is onze hond Zorro aanwezig in de winkel. Hij blaft zodra er gebeld wordt, maar zodra u binnen bent is hij weer rustig. Zorro is een Spaanse Waterhond en heeft een allergie-vrije huid/haar. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat hij ‘logeren’ is.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren. 

Wij zijn met vakantie van zaterdag 19 augustus tot zaterdag 9 september. Onze email proberen wij wel om de dag te lezen. Op vrijdagen zal er van 10 tot 2 uur iemand van ons team (Ghislaine of Janna) aanwezig zijn in de winkel.