Wij werken graag op afspraak. Dit is zowel voor u als voor ons prettig in verband met de gewenste rust en privacy in de winkel. Indien er een familie-meewerkdag is,  kunt u in verband met de privacy het werkatelier niet bekijken. Deze dagen zijn aangegeven met een * achter de datum. De winkel met onze voorbeelden van de gedenkstenen, de inspiratietuin én de winkel met onze urnen en asbestemmingen kunt u uiteraard wel bezoeken. 

Checkt u altijd eerst even de openingstijden voordat u langskomt. Beter is zelfs om een afspraak te maken zodat wij alle aandacht voor u hebben.
Vaak is onze hond Zorro aanwezig in de winkel. Hij blaft zodra er gebeld wordt, maar zodra u binnen bent is hij weer rustig. Zorro is een Spaanse Waterhond en heeft een allergie-vrije huid/haar. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat hij ‘logeren’ is.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren voor een gedenksteen of urn. 

VAN 9 TOT EN MET 27 AUGUSTUS ZIJN WIJ IVM VAKANTIE GESLOTEN. OP DINSDAG 21 en DONDERDAG 24 AUGUSTUS ZIJN WE VAN 10.oo UUR tot 14.oo GEOPEND.