Wij zijn wel open, maar anders…

Omdat we een adviserende rol hebben in de uitvaartbranche mogen wij u in deze verwarrende COVID-19 periode uitsluitend op afspraak ontvangen.

Wij werken met het oog op uw en onze veiligheid/gezondheid uitsluitend op afspraak. Dit om het aantal mensen in de winkel te minimaliseren. We hebben onze winkel o.a. verrijkt met een grote tafel van 2 x 2 meter zodat we u geheel veilig en op gepaste afstand kunnen adviseren.

grote spreektafel voor Corona-afstand grote spreektafel voor Corona-afstand    

Als we niet in de winkel aanwezig zijn, werken we vanuit huis. Mailt u Ghislaine voor informatie over urnen en assieraden en Ludy voor informatie over gedenkmonumenten.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren voor een gedenksteen of urn. 

Op doordeweekse dagen is hond Zorro of Guusje aanwezig in de winkel. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat de hond op onze entresol blijft.

Belt u ons op 010-4129816 om een afspraak te maken.