Wij zijn wel open. 

Omdat we een adviserende rol hebben in de uitvaartbranche mogen wij u uitsluitend op afspraak ontvangen.

Wij werken met het oog op uw en onze veiligheid/gezondheid uitsluitend op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag. Dit om het aantal mensen in de winkel te minimaliseren. We hebben onze winkel o.a. verrijkt met een grote tafel van 2 x 2 meter zodat we u geheel veilig en op gepaste afstand kunnen adviseren.

We vragen u vriendelijk om (net als wijzelf) wel een mondkapje te dragen.
(toen we onderstaande foto’s namen was dit nog geen verplichting 😉

grote spreektafel voor Corona-afstand grote spreektafel voor Corona-afstand    

Als we niet in de winkel aanwezig zijn, werken we vanuit huis. Mailt u Ghislaine voor informatie over urnen en assieraden en Ludy voor informatie over gedenkmonumenten.

Dit is zowel voor u als voor ons prettig in verband met de gewenste rust en privacy in de winkel. Dit betekent zeker niet dat u direct met ons aan tafel moet en wij u van alles gaan vragen. Maar wij hebben dan wel tijd voor u gereserveerd mocht u wel graag alle mogelijkheden uitgelegd wenst te krijgen. Wij reserveren in ieder geval voldoende ruimte mocht u wel met ons in gesprek willen om een ontwerp samen te stellen.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren voor een gedenksteen of urn. 

Op doordeweekse dagen is onze hond Zorro aanwezig in de winkel. Hij blaft zodra er gebeld wordt, maar zodra u even binnen bent is hij weer rustig. Zorro is een Spaanse Waterhond en heeft een allergie-vrije huid/haar. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat hij even  ‘logeren’ is.

Belt u ons op 010-4129816 om een afspraak te maken.