Met trots presenteren wij u deze prachtig natuurlijk vormgegeven gedenksteen. U bent deze vormgeving al gewend bij Silent-Stones, maar dan in de vorm van echte massieve stenen en urnen. Deze nieuwe lijn is gemaakt van lichtgewicht beton en uitgevoerd in serene natuurlijke kleuren. 

Deze gedenkstenen zijn solide en stabiel. Eenvoudig en natuurlijk. Past in alle omgevingen en is tijdloos. Eenvoudig en puur. Bescheiden maar aanwezig. Geïnspireerd door de natuur en met respect ontworpen. Kortom een gedenksteen die 100% past bij Silent-Stones. De basis is prachtig, wij gaan met u samen kijken naar het ontwerp voor de tekst. Dit kan in de vorm van bronzen, aluminium of rvs letters of een gravure. Wij denken en ontwerpen graag voor u om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Deze stenen moet u gewoonweg voelen en in het echt zien!  Alle beschikbare afmetingen en kleuren zijn in onze winkel en buiten-showtuin aanwezig.

De memory-Stone in liggende vorm is er in vier formaten. Elk model is te verkrijgen in de kleuren kiezelsteen wit, muisgrijs en antracietgrijs. De Memory Stone grafmonumenten zijn gemaakt van lichtgewicht beton. Door de gladde afwerking is de steen ook heel vriendelijk in onderhoud en zal regenwater er op een natuurlijke manier vanaf glijden. 

De Memory Stone plaatsen wij door heel Nederland. Silent-Stones, reeds bekend van de bijzondere gedenkstenen,  is van bijna alle begraafplaatsen op de hoogte van de reglementen en kan u informeren over de mogelijkheden over het plaatsen van deze Memory Stone als gedenkteken. 

De Memory Stone is verkrijgbaar in de volgende afmetingen

  •  1.80 x 80 x 30 cm, doorgaans het formaat wat op zo goed als alle begraafplaatsen toegestaan is;
  •  1.40 x 78 x 30 cm, een veel gebruikt formaat voor gedenkstenen voor kinderen of als men er veel groen omheen wenst;
  •  70 x 55 x 25 cm, welke u uiteraard ook in de breedte kunt plaatsen;
  • en de kleinste, die vaak aangevuld wordt met veel groenvoorziening, 37 x 50 x 14 cm.

Net toegevoegd aan de collectie is de staande steen (zie foto). Een prachtige organische vorm die ‘vraagt’ om aangeraakt te worden. 
Het formaat van deze staande Memorie-Stone heeft de volgende afmeting

  • 90 x 70 x 20 cm en ook verkrijgbaar in de eerder drie genoemde kleuren. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Gedenkstenen

 

nieuwe grafsteen van memory-stone - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring
memory stone van silent-stones