Louis van de Moosdijk

Wij (Ans, Luuk en Mees) wilden iets heel moois voor Louis maken. Louis hield van varen en vliegen en was de allerliefste man en vader geweest. We wilden een propeller en we dachten die wel ergens te vinden, maar zelfs met inzet van Ludy lukte dat niet. Totdat Ludy met een wel heel erg geniaal idee kwam: maken met kiezels!
Ja dat doen we en ik wilde perse een QR-code omdat ik dat bij Louis vond passen.
Ik was echt onder de indruk hoe knap onze ideeën in werkelijkheid werden omgetoverd en we konden langskomen om het kunstige gedenkwerk te gaan maken. Met de kinderen ging ik naar de gezellige winkel, we werden heel hartelijk ontvangen en alles stond klaar om aan de slag te gaan. Een grote tafel met bakken met stenen en kiezels die we helemaal op onze eigen manier mochten gebruiken. We kozen ervoor om ieder een blad van de propeller te maken en ook ieder een grijs vlak met stenen op te vullen.
We wilden ook op een of andere manier onze passies die we met hem deelden terug laten komen en daar kwam een mooie zwarte steen voor waarin onze eigen passies werden gegraveerd. We zijn zoooooooooo blij met dit herdenkingsmonument DANK DANK Ludy !!

Klikt u hier om terug te gaan naar het menu van de ervaringen van onze klanten.