Wij maken van mooie strakke, moderne zwarte natuurstenen prachtige en persoonlijke urnen. Deze persoonlijke urnen kunnen, omdat ze uit 1 stuk natuursteen bestaan (en dus niet verlijmd zijn) ook buiten op de begraafplaats of in een urnenmuur geplaatst worden. 

We hebben een aantal standaard ontwerpen die we kunnen voorzien van een naam, data, een mooie (song)tekst of een gedicht. Ondanks het standaard ontwerp gaan we ver om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Dit verkrijgen we o.a. om met mooie sierlijk of strakke lettertypes te werken. Een eigen handschrift kunnen we ook verwerken in het ontwerp. 

Maar zoals u op 1 van de voorbeelden ziet (Feyenoord), kunnen we ook een ontwerp maken verdeeld over twee urnen. In de meeste gevallen zijn er geen twee urnen tegelijk nodig dus wordt het ontwerp voor 1 urn gemaakt. We laten u een aantal urnen zien die voor deze manier van ontwerpen beschikbaar zijn. 

U ziet een aantal voorbeelden van diverse standaard ontwerpen. U ziet ook een ontwerp voorbij komen wat geheel op maat is gemaakt (Pieter). 100% persoonlijk. Bij dit voorbeeld zijn zelfs de lievelingsnummers opgenomen in het ontwerp.

De ontwerpen worden op de urn gezet d.m.v. een prachtige en duurzame lasergravure-techniek. Geheel onderhoudsvrij en duurzaam.

Uiteraard tonen wij niet al onze ideeën via onze website. Komt u gerust langs om uw eigen wensen voor een persoonlijke urn aan ons kenbaar te maken.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.