RVS urn voor buiten- of binnengebruik

Een strakke vormgeving karakteriseert een RVS urn. De urnen sluiten uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen. Het metaal heeft van zichzelf een koele uitstraling. De modellen hebben een bijzondere en vaak symbolische vorm. Hierdoor krijgt u juist een “warm” gevoel bij het zien van deze bijzondere monumenten.

Alle urnen worden met de hand gemaakt door een RVS-gespecialiseerd bedrijf waar wij een samenwerking mee hebben. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het beste staal. De RVS urnen worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Wij leveren dan ook alleen de hoogste kwaliteit urnen. Dit is goed terug te zien in de afwerking van de urn.

RVS is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Het staal is dan ook weer- en zuurbestendig. Ook zijn de urnen nagenoeg onderhoudsvrij. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft de RVS urn een mooie glans.

Het is mogelijk om onze RVS urnen te laten voorzien van een gravure. Dit kan de naam en data van uw dierbare zijn, maar ook een foto.

Wanneer u een eigen ontwerp of design urn wenst is het mogelijk om samen met u tot een speciaal model te ontwikkelen. U kunt een schets, een foto of een voorbeeld van het model sturen zodat wij hiervan een ontwerp kunnen maken. 

.Alle urnen die u op de afbeeldingen ziet, zijn naast RVS (316) ook verkrijgbaar in de materialen Brons en Cortenstaal. Dit laatste materiaal krijgt een roestkleur. Tegenwoordig heel ‘stoer’ en hip.

RVS urn LOTUS

urn LOTUS brons