Urnen & Asbewaringen

Bent u op zoek naar een bijzondere urn? Bij Silent-Stones staan wij garant voor exclusieve en unieke urnen. Van elke urn maken wij (of de kunstenaars waar we mee samenwerken) maar één exemplaar. Onze urnen hebben wij ingedeeld in Binnenurnen en Buitenurnen. Hier begint uw belangrijkste keuze. Deze keuze bepaalt namelijk het materiaal waaraan de urn moet voldoen. De biologisch afbreekbare (water)urnen hebben wij op verzoek ook opgenomen in ons assortiment. Het komt vaak voor dat een familie kiest voor een verstrooiing maar dat enkele familieleden toch ook graag een sieraad of een klein ‘iets’ wil hebben om een beetje as te bewaren. Zo kunnen we ieder familielid van dienst zijn.

Omdat wij veel vragen kregen in de winkel of we ook dierenurnen hadden, hebben wij urnen voor onze dieren ook een onderdeel van onze winkel gemaakt. Dit omdat we zelf ook dierenvrienden zijn en maar al te goed snappen dat ook de as van ons maatje een mooi omhulsel verdient.

Onze urnen & asbewaringen zijn mooi, duurzaam en uniek. Urnen die nergens anders te koop zijn, omdat wij ze zelf hebben ontworpen.

Belangrijk is wat uw wensen zijn met betrekking tot het bewaren van de as. Wilt u dat de as zichtbaar is in huis? Wilt u dat uw bezoek de urn direct herkennen als urn? Wilt u de as/urn graag aanraken wanneer u daar de behoefte aan heeft? Wilt u de as verdelen? Allemaal wensen die moeten aansluiten bij uw keuze voor de urn waar wij u graag bij adviseren. 

Klik op de soort urn waar u naar op zoek bent. Maakt u de eerste keuze uit een urn voor buiten of een urn voor binnen.