Met veel toewijding hebben wij ons gespecialiseerd in gedenkstenen die troost bieden bij het bezoeken van de rustplaats. Als geen ander zijn wij ons bewust van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om ieder gewenst ontwerp, eenvoudig of gecompliceerd, naar volle tevredenheid te realiseren in ons eigen werkatelier.

Inmiddels zijn er door Silent-Stones meer dan 300 gedenkstenen in Nederland geplaatst. Hier ziet u de voorbeelden van grafstenen. Ieder ontwerp is uniek en wordt dan ook maar een keer gebruikt. De gedenksteen is een kunstwerk en wij staan voor unieke gedenkstenen. Uiteraard geldt dit niet voor bestaande symbolen die in de ontwerpen worden gebruikt, zoals een hart, een ying-yang of bloemen etc. De foto’s dienen voor u ter inspiratie voor wat betreft de mogelijkheden.

Gedenkstenen voor kinderen

Wij maken ook veel gedenkstenen voor helaas veel te jong overleden baby’s en kinderen. Elk verhaal is pijnlijk en raakt ons. Er zijn veel unieke mogelijkheden voor gedenkstenen voor kinderen, ook omdat begraafplaatsen minder regelgeving hebben als het om kindergraven gaat. Wij helpen u graag met een ontwerp en gedenksteen te maken die u de nodige steun kan geven bij het bezoeken van de rustplaats.

Bekijk de voorbeelden van gedenkstenen voor kinderen

Gedenkstenen voor volwassenen

Nabestaanden van overleden twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers, zestigers… maar ook van nog oudere mensen hebben gekozen voor een kiezelgedenksteen. Zij hebben mogen ervaren hoe bijzonder het is om daar samen, met iedereen die het verdriet en gemis bij zich draagt, aan te mogen werken. Was iemand chaotisch, dan mogen kiezels chaotisch ingelegd worden. Was iemand ‘pietje-precies’ dan moet het lijnenspel kloppen. Hield iemand van bloemen, dan kan er een bloemenzee ingelegd worden. Was iemand modern, dan zullen er moderne accenten gecombineerd worden. Is er toch een voorkeur voor een klassieke en traditionele steen, maar willen (klein)kinderen toch een klein gedeelte in de vorm van bijvoorbeeld een hart, anker of een kruis inleggen, dan is dat ook mogelijk.

Bekijk de voorbeelden van gedenkstenen voor volwassenen