Steeds meer mensen zijn op zoek naar een natuurlijk invulling van de gedenkplaats.   Als iemand begraven is, is dit uiteraard op de begraafplaats, maar als iemand gecremeerd is mag de as natuurlijk ook in de eigen tuin op een mooie en bijzondere manier bewaard worden. 

Silent-Stones heeft een prachtige en bijzondere lijn ontworpen voor iedereen die een natuurlijke invulling wil geven aan de gedenkplek: De waterpoel-stenen. 

Uniek en uiteraard herkenbaar aan deze waterpoelstenen is dat ze allemaal een waterpoel hebben die op een natuurlijke wijze door regenwater gevuld wordt. De vogels en de vlinders maken hier maar al te graag gebruik van. Zo omringen we de steen met de natuur waardoor het geheel Puur natuurlijk wordt.

De stenen komen uit een rivier uit Bali. Twee tot drie keer per jaar krijgen wij een nieuwe levering. Alle stenen zijn uniek van vorm. We hebben ze in een hoge variant van ongeveer 80 cm en lagere varianten. De lage varianten variëren van 50 tot 80 cm breed. 

Mensen uit Friesland en zelfs Belgie komen onze winkel in Rotterdam bezoeken voor deze unieke waterpoelstenen. Op deze pagina laten we enkele foto’s zien die in de winkel genomen zijn. Maar bedenkt u eens dat de stenen in de echte natuur staan en omringd zijn door mooie natuurlijke grassen en mossen…

Op onderstaande foto ziet u twee hoge modellen staan. De waterpoel heeft een natuurlijke overloop.

waterpoel urn hoog model

Ook hebben we urn-lantaarns. Een flinke kiezel waar aan de onderzijde een gedeelte van de as opgeborgen kan worden en aan de bovenzijde een kaars gebrand kan worden. Deze urn kan uiteraard ook buiten geplaatst worden. 

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Gedenkstenen