Een hond, een kat, een paard of welk dier dan ook zijn een tijd van ons leven ons maatje. Een maatje die je komt troosten, een maatje die blij is je te zien en een maatje die afhankelijk is van ons. Helaas weten we dat ze niet net zo oud als ons worden en dat er een periode komt dat we afscheid van ze moeten nemen.

Veel mensen kiezen tegenwoordig om hun huisdier (of paard) te laten cremeren. Apart zonder anderen ‘erbij’. Zo is het mogelijk de as van ons eigen trouwe maatje mee naar huis te nemen. Over het algemeen zijn de urnen die we meekrijgen van het crematorium niet al te fraai. 

Omdat wij veel vragen kregen in de winkel of we ook sieraden of andere asbewaringen hadden, hebben wij ook gekozen om asbewaringen en andere assieraden voor onze dieren een plek te geven in onze winkel. Dit omdat we zelf ook dierenvrienden zijn en maar al te goed snappen dat ook de as van ons maatje een mooi omhulsel verdient. Ook zijn deze sieraden perfect om eventueel een plukje haar van uw huisdier in te verwerken.

Wenst u een sierraad zonder dierenpootjes, klik dan hier voor onze andere assieraden-lijn.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.