een unieke samenwerking…

 

Silent-Stones probeert de prijzen van gedenkstenen en urnen zo laag mogelijk te houden en heeft er daarom voor gekozen om niet te adverteren. In plaats daarvan werkt Silent-Stones samen met een aantal Betrokken Uitvaartondernemers. Wij zijn met elkaar verbonden door onze betrokken en gepassioneerde werkwijze.

Vanuit vertrouwen en goede ervaringen brengen de Betrokken Uitvaartondernemers nabestaanden in contact met Silent-Stones, zonder dat hier commissie * voor gevraagd wordt. Echt Betrokken dus. 

De Betrokken Uitvaartondernemers komen regelmatig bij elkaar in de winkel van Silent-Stones om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en producten. Samen bespreken we dan ook hoe we onze nabestaanden zo goed en eerlijk mogelijk van dienst kunnen zijn.

Klikt u hier voor een overzicht van deze betrokken uitvaartondernemers.

 * in NL wordt vaak door een uitvaartondernemer doorverwezen naar een steenhouwer omdat men daar “goede ervaringen mee heeft”. In feite gaat het om de commissieregeling die de uitvaartondernemer heeft met de steenhouwer. Er wordt zelfs gewerkt met percentage’s van 20% en meer. Belachelijk vinden wij dat. Daarom hebben wij deze manier van samenwerken opgezet. Met succes want inmiddels hebben zich al meerdere uitvaartondernemingen aan ons verbonden.

Het belangrijkste is dat de klant hiervan profiteert. Naast de commissie waar de klant dus niet mee wordt belast, krijgen zowel onze klanten als de Betrokken Ondernemers veel voordelen bij ons. Bent u als uitvaartondernemer geïnteresseerd om zich aan te sluiten bij ons belt of bezoekt u ons dan gerust. Wij zullen u dan graag dit mooie concept voorleggen waarbij de families waarvan u de uitvaart heeft verzorgd en nog gaat verzorgen 100% centraal zal staan.

Bij Silent-Stones profiteert de klant van onze unieke samenwerking met deBetrokken Uitvaartondernemers.

Sterker door samenwerken. Silent-Stones & haar Betrokken Ondernemers