Natuursteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is het een functioneel en duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen geschikt is. Doordat geen plek ter wereld dezelfde geologische ontwikkeling doormaakt is geen natuursteen gelijk.

Natuursteen is gevormd uit afgekoeld vloeibaar gesteente (magma of lava), of uit sediment (zand, klei, kalk) dat is versteend onder druk vaak in combinatie met hoge temperaturen. Natuursteen is het hoofdbestanddeel van de aardkorst waarop wij leven. De vorming van de aardkorst en dus natuursteen is een continue geologisch proces, dat zo oud is als de aarde zelf.

Wij maken uitsluiten gebruik van Graniet uit steengroeven die eersteklas graniet leveren. 

Wij ontwerpen de gedenkstenen geheel naar uw wens. Het enige waar we rekening mee moeten houden zijn de afmetingen die in het reglement van de begraafplaats genoemd zijn. Soms denken mensen dat een eigen ontwerp kostbaarder is dan de standaard modellen die overal te koop zijn, maar dat is zeker niet waar. 

Wij staan voor creativiteit en willen graag een gedenkmonument, gedenksteen ontwerpen die past bij de overledene. Daarin maken wij het verschil!

In de bijna 13 jaar dat we nu bestaan hebben we al meer dan 250 verschillende gedenkstenen gemaakt. U treft bij ons ook geen voorbeeldenboek waaruit u een keuze kunt maken. Elke monument wordt voor u samengesteld, uiteraard gebaseerd op de uitgave die u past. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Gedenkstenen

Gedenkstenen Puur Steen - gedenksteen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring