Corian gedenkmonument; design Flower Power

Dit monument  van Corian, Flower Power uit de L-serie, heeft een staand gedeelte welke geplaatst is op een zogenaamd voetstuk. Het voetstuk hebben we redelijk groot gehouden zodat er nog plantjes of kaarsjes op gezet kunnen worden.

 

corian gedenksteen
Gebogen staand gedeelte
Corian grafsteen
Recht staand gedeelte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het monument kan gemaakt worden met een gebogen staand gedeelte of met een recht staand gedeelte. Beide worden direct op het voetstuk gemaakt, dus hier komen geen RVS klemmen toegepast.

Het staande gedeelte van Corian heeft een afmeting van 60 cm breed x 80 cm hoog en heeft een dikte van 1.2 cm.

In het voorbeeld op de foto rechts is de plaat licht gebogen. 

U geeft ons aan wat u graag in het design terug wilt zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloemen, figuraties, een logo van bijvoorbeeld een voetbalclub of automerk, een afbeelding van de zee of juist een bos, een afbeelding van een sportvisser, een zeilboot, bepaalde lievelingskleuren… zo goed als bijna alles is mogelijk.

Alleen tekst met een subtiele figuratie, waarbij alles wordt ingefreesd en mogelijk wordt opgevuld met een andere kleur Corian is natuurlijk ook mogelijk. 

In het voorbeeld op de foto rechts hebben we gebruik gemaakt van pasteltinten en een Ibiza-look waar veren ook een rol in moesten spelen. Een design op maat.

We hebben de naam (die in een eigen handschrift is verwerkt) om privacy redenen weggelaten en vervangen door het L-label. 

 

Klik hier voor onze  Corian pagina : alle informatie omtrent dit prachtige materiaal.