Mijn naam is Désirée en ik ben werkzaam bij Silent-Stones sinds januari 2022.  

Hiervoor ben ik bijna 30 jaar werkzaam geweest in verschillende functies in de ouderenzorg. Tevens heb ik in het uitvaartwezen gewerkt. Bij Docendo te Geldermalsen heb ik mijn diploma uitvaartleider gehaald. Ik heb het werk met veel liefde gedaan.

In 2021 heb ik een persoonlijk verlies meegemaakt. Nu weet ik hoe leeg een leven kan zijn zonder je dierbare. Mijn streven is om de klanten van Silent-Stones op een empathische wijze te helpen aan een passende urn of assierraad. Zelf heb ik as van mijn dierbare in een mooie urn en in een vlinder aan een ketting. Zo herdenk ik mijn dierbare en is mijn dierbare altijd bij mij. Dit geeft mij troost en rust. Graag wil ik nabestaanden ook hetzelfde gevoel bieden.

Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Silent-Stones. Ik kwam in een warm bad terecht. Ik voelde me direct thuis in het team. De rust, aandacht, luisterend oor en de professionaliteit die er door het team geboden werd aan de klanten deden mij goed. Het team van Silent Stones wilde de samenwerking met mij ook aangaan. Samen met mijn collega’s Ludy en Ghislaine helpen wij je naar een mooie herinnering van je dierbare. 

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team