Ik ben Esther en sinds 1 april 2021 werkzaam bij Silent-Stones.

Heel kort nog maar, maar zo voelt het niet, zo thuis voel ik me bij Ludy en Ghislaine en in de rust van onze winkel in Rotterdam. In 2019 kwam ik door een persoonlijk verlies in aanraking met Silent-Stones. Doordat Ludy zo’n prachtig gedenkmonument voor mij had ontworpen en ik door haar en Ghislaine zo warm en hartelijk ben ontvangen en gesteund, hebben we op persoonlijke voet contact gehouden.

Na mijn studie International Business and Languages aan de HES in Rotterdam heb ik diverse banen gehad in voornamelijk de olie- en chemische industrie. Het persoonlijk verlies heeft een grote impact gehad op mijn leven, en ook op mijn werkende leven. Ik ben gestopt met de baan waar ik in werkte en nu een aantal dagen in de week werkzaam bij Silent-Stones.

Wie is Esther Heeg

Het is fijn om mensen, in een van de verdrietigste periodes in het leven, te kunnen helpen iets moois te vinden of te ontwerpen in de vorm van een gedenkteken, urn of assieraad. Om naar de verhalen van de mensen in de winkel te luisteren, ieder verhaal uniek en zo persoonlijk. En gaandeweg er samen achter komen wat er bij de nabestaande(n) of overledene past, waardoor jij als klant, je dierbare jouw laatste mooie cadeau kunt geven, of dicht bij je kunt dragen.

Het unieke van Silent-Stones zit hem in de warmte van de winkel, waar je als je de drempel overstapt, niet direct het idee hebt dat je tussen grafmonumenten en urnen staat.

De ongedwongen sfeer en de collega’s die zichzelf zijn en jou als klant je op je gemak willen laten voelen. Dat geen enkele wens gek is of te ‘out of the box’. Juist niet!  

Op de dagen dat ik in de winkel ben (woensdag, vrijdag en vaak op zaterdag) is mijn hond Guusje er ook, een zwarte Flatcoated Retriever van nu 3 jaar oud. Een lieve, rustige, zachte en nieuwsgierige hond die lief is voor jong en oud. 

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team