Een lichtje in het donker

Silent-Stones brengt een lichtje op de begraafplaats

Een monument voor een kind maken is emotioneel en bijzonder. We zijn dankbaar dat we vanaf januari 2022 de ouders een prachtige en unieke gedenksteen kunnen bieden. Namelijk een gedenksteen die zodra de schemer valt, licht geeft.

Zo brandt  de gehele nacht een lichtje bij je kleintje wat je een fijn en warm gevoel geeft zodra de begraafplaats sluit.

De ontwerpers van Silent-Stones maken elk ontwerp volledig naar uw wens, uiteraard binnen de mogelijkheden. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De basis van het monument met verlichting kan gemaakt worden in onderstaande zes basiskleuren. Het materiaal is een stevige Solid Surface. Materiaal waar geen alg op hecht en eenvoudig te reinigen is. 

Kinder gedenksteen met licht

Silent-Stones brengt een lichtje op de begraafplaats.  Als een lichtje in de duisternis, dankzij hoogwaardige techniek die door Monulight samen met de TU Delft werd ontwikkeld.

“Een troost voor nabestaanden die het moeilijk vinden om hun dierbare in het donker achter te laten.”

Uiteraard maken we ook voor volwassenen deze monumenten. Denk bij de  figuraties dan aan een zeilboot, paard, een golfsurfer op een golf, een kruis, een mooie maria-afbeelding, noem maar op, de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Vanaf half december 2021  is er een monument te zien in de etalage van onze showroom. Dus juist als we gesloten zijn, is het voorbeeld mooi verlicht.

Meer informatie? Kom langs, het liefst op afspraak.