Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Voor de kleintjes

Gedenkstenen voor baby’s en kinderen

Grafmonument voor baby | Gedenkmonument voor kinderen

Kindergrafstenen zijn grafstenen/gedenkmonumenten voor overleden kinderen. Hoe verschrikkelijk dat voor de achtergeblevenen de ouders, de grootouders, broertjes en zusjes ook is, dit komt helaas voor. Een gedenksteen voor de kleintjes (en stil geborenen) is iets wat veel zorg en aandacht vraagt, omdat er zoveel emotie aan verbonden is. Emotie die vormgegeven moet worden, zodat de achtergeblevenen een plek krijgen om dat verlies en die nagedachtenis te verwerken.

grafsteen-kind

Als het om de vorm gaat van de kindergedenksteen gaat is er zeer veel mogelijk. Vandaag de dag zijn er allerlei kindervormen zoals beertjes, vlinders, sterren en harten van steen te maken. Ook eigen ontwerpen kunnen vormgegeven worden. Begraafplaatsen komen aan de speciale behandeling van kinderen tegemoet, door het aanbieden van kinderhofjes. Hofjes die van een andere dimensie zijn dan de normale begraafplaats gedeeltes. Sient-Stnes is met de situatie ter plaatse bekend. Wij kunnen je precies vertellen wat er wel en niet kan en wat de mogelijkheden zijn.

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van gedenkstenen voor kinderen & baby’s. Kijk ook bij ‘Gedenkstenen met verlichting’ en ‘Gedenkstenen met kleur’ beiden ook prachtige gedenkstenen speciaal voor de kleintjes.

Wij helpen je graag een ontwerp en gedenksteen te maken die u de nodige steun kan geven bij het bezoeken van de rustplaats.

Thijs-grafsteen
Stevie-Sue-grafsteen
noortje-grafsteen
Meike-grafsteen
Jens
Grafstenen-kind
Jason-3
NaYir-grafsteen
noortje-grafsteen
Thijmen-grafsteen
Yoah
Stevie-Sue-grafsteen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!