Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Natuursteen

Gedenksteen van zwerfkei

Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Gedenksteen zwerfkei

Wij ontwerpen de gedenkstenen geheel naar je wensen. Het enige waar we rekening mee moeten houden zijn de afmetingen die in het reglement van de begraafplaats genoemd zijn.  Ook dit grafmonument kunnen we naar uw wensen aanpassen.

Wij staan voor creativiteit en willen graag een gedenkmonument, gedenksteen ontwerpen die past bij de overledene. Daarin maken wij het verschil! In de bijna 15 jaar dat we nu bestaan hebben we ruim 650 verschillende gedenkstenen gemaakt. Je treft bij ons ook geen voorbeeldenboek waaruit u een keuze kunt maken. Elke monument wordt voor jou samengesteld, uiteraard gebaseerd op de uitgave die jou past.

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?
Zwerfkei gedenksteen

Wij ontwerpen graag zo mooi mogelijk de gedenksteen, maar wel binnen het kostenplaatje wat u wenst uit te geven. Wij zullen je ook vragen binnen welk budget wij mogen ontwerpen. Dit om teleurstellingen te voorkomen als blijkt dat we iets prachtigs ontworpen hebben wat uw verwachtingen overtreft…. maar ook je beschikbare budget.

Een onderhoudsvrije gedenksteen bestaat helaas niet. Maar een steen kan wel meer/minder onderhoud vragen naar gelang het ontwerp.
Ook van belang is of er bomen nabij de rustplaats staan, en zo ja welke? Als er al gedenkstenen links en/of rechts geplaatst zijn, dan zouden wij hier ook graag een foto van willen zien. Dit ivm hoogtes en om eventuele (nare) verassingen te voorkomen.

Neem svp zoveel mogelijk informatie voor ons mee tijdens het bezoek aan de winkel zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen adviseren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!