‘Van belang is dat u uw dierbare ‘herkent’ in het gedenkteken’

 

Geïnspireerd door de natuur met zijn schat aan materialen, ben ik al van jongs af aan bewust dat de natuur kan bijdragen aan verschillende stemmingen in een mensenleven.

Van verliefd zijn en samen willen zwemmen in de zee tot iemand verliezen en rust en troost zoeken in diezelfde zee. Door deze bewustwording en eigen levenservaring ben ik tot de conclusie gekomen dat het mijn wens is om met mijn creatieve geest en handen de mensen door middel van mooie duurzame  materialen, te helpen in een belangrijke fase in het leven: de rouw.

Een graf bezoeken is (en blijft) een bezoek aan een groot gemis. Van belang is dat je de dierbare ´herkent´ tussen alle graven, net zoals je je dierbare vroeger uit honderden(duizenden!) direct zou herkennen. Deze herkenning eventueel gecombineerd met het zelf mee-ontwerpen geeft je wellicht wat extra kracht bij het bezoeken van je verloren dierbare.

En die kracht wil ik je graag geven!

Waarom ben ik Silent-Stones gestart? Klik hier als je hier nieuwsgierig naar bent.

Via deze link laat ik u graag zien hoe men in het buitenland geliefden herdenkt op de begraafplaats. Een standaard activiteit als ik in het buitenland ben… en dat verrast me elke keer weer!

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team