Informatiemiddagen rondom de uitvaarten

23 oktober 2017

Informatiemiddagen rondom de uitvaart

Het taboe rondom uitvaarten en de dood zal nooit helemaal verdwijnen maar we merken wel dat steeds meer mensen behoefte hebben aan informatie. Veel informatie over dit onderwerp is te vinden op internet, maar toch vinden mensen het vaak prettig om dit soort zaken persoonlijk te bespreken. Om in te spelen op deze behoefte organiseert Silent-Stones vanaf nu Informatiemiddagen rondom de uitvaart elke 1e & 3e dinsdag van de maand waarbij ‘onze’ onafhankelijke Betrokken Uitvaartondernemers al uw vragen beantwoorden. Dus bent of kent u iemand die behoefte heeft aan meer informatie dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Rusthoflaan 34 te Rotterdam! Uiteraard bieden wij en de uitvaartondernemers u deze informatie volledig kosteloos aan.

Onze Betrokken Ondernemers, nu medio eind 2017 bijna twintig!, sturen de families voor wie ze een uitvaart hebben mogen verzorgen zonder enige vorm van commissie naar Silent-Stones wanneer deze families op zoek zijn naar een bijzondere urn of mooie gedenksteen. Dit spreekt absoluut niet voor zich in deze branche. Het meerendeel van de uitvaartondernemers heeft afspraken met steenhouwers en ontvangen daar tot wel 20% commissie voor. Absurd vinden wij allemaal, vandaar dat Silent-Stones het idee van de Betrokken Ondernemers heeft gelanceerd en waar zich nu bijna 20 ondernemers bij aangesloten hebben. 

Het zijn ook deze uitvaartondernemers die om beurten de 1e en 3e dinsdagmiddagen in onze winkel aanwezig zullen zijn om allerlei vragen te beantwoorden.

Wat voor vraag u ook heeft… niets is raar of gek. Juist voor uw onbeantwoorde vragen zijn deze Informatiemiddagen.

 

Kijk hier wie onze Betrokken Ondernemers zijn.