Begeleiding van hart tot hart

Bij Silent-Stones kregen wij het afgelopen jaar van diverse nabestaanden te horen dat mensen met een verlies en hierdoor ‘slecht of zelfs niet de draad opgepakt kregen’ enorm geholpen waren door Masé Sutterland. Daarom hebben wij contact opgenomen met Masé en hebben haar gevraagd of ze ‘dichtbij en toegankelijk’ voor personen met een verlies wilde zijn en zich op vaste dagen bij ons op de eerste verdieping wilde vestigen. Dit was in het najaar van 2018 en nu, medio december heeft Masé een heerlijke warme ruimte ingericht waar ze mensen van hart tot hart liefdevol begeleid.

Inmiddels hebben meerdere mensen (ook zonder een verlies van een geliefd persoon maar met een persoonlijk ‘dilemma’) binnen onze kennissenkring kennis gemaakt met Masé. Iedereen is blij met haar te werken en krijgen zo langzaam alles weer op de rit. Masé is op vaste dagen bij Silent-Stones, maar werkt het liefst op afspraak. Kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee is kosteloos. Haar begeleiding is overigens te declareren bij de meeste aanvullende verzekeringen. Zij is geregistreerd bij de NVPA en RBCZ.

Wij staan dan ook volledig achter haar werkwijze en raden iedereen aan die hulp kan gebruiken met Masé contact op te nemen. 

Masé is bereikbaar op  06 8318 9703

Klik hier om naar Masé haar eigen website te gaan. Haar bedrijf heet, heel toepasselijk, Hartseer.

Hartseer bij Silent-Stones