De bijzondere plaatsing

Zodra de plaatsing van de gedenksteen klaar is. Nemen we contact met u op. Samen bepalen we de week waarop Silent-Stones dit persoonlijke en exclusieve gedenkmonument gaat plaatsen.

De plaatsing verzorgen wij zelf. We plaatsen de gedenksteen zorgvuldig. In de lengte wordt het monument iets schuin gelegd voor een goede afwatering. Op deze manier blijft er geen water op de gedenksteen liggen waardoor aanslag van bijvoorbeeld algen minimaal is. Indien de begraafplaats het toelaat zullen wij stabilisatiepalen onder de gedenksteen  plaatsen.

Het kan helaas voorkomen dat de plaatsing van uw gedenksteen op de afgesproken datum niet door kan gaan. Dit kan een aantal oorzaken hebben die we niet van te voren kunnen inschatten. Er kan bijvoorbeeld  niet geplaatst worden als er een uitvaartdienst gaande is of bij extreme weersomstandigheden.

De meeste gedenkstenen worden met een steller geplaatst. Bij kleinere gedenkstenen is dit niet nodig en bestaat er zelfs de mogelijkheid voor de familie om deze zelf te plaatsen. Na het plaatsen brengen wij u op de hoogte. Als u niet direct in de gelegenheid bent om die dag te gaan kijken, mailen wij u foto’s van de plaatsing.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met al onze soorten gedenkstenen