Pauline stelt zich graag aan u voor:

Na vele jaren met plezier als gastvrouw/hostess bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, kwam ik, door een aantal onvoorziene gebeurtenissen in mijn leven, tot het besluit dat het tijd werd voor een nieuwe weg. Ik ging een opleiding volgen voor Mindfulnesstrainer (inmiddels afgerond) en daarnaast ging ik op zoek naar een baan waarbij mijn criterium was dat ‘het ergens over moest gaan’!! Door ‘toeval van het lot’ vond ik deze baan bij Silent-Stones en sinds half december 2019 maak ik deel uit van een mooi, sterk team!

Leuk om te vermelden is dat Ludy en ik ruim 25 jaar geleden collega’s waren. Dat onze wegen elkaar nu, vele jaren later, weer kruisen komt voor ons allebei als een welkome verrassing!

Er gaat voor mij een hele nieuwe wereld open in deze prachtige winkel van gedenkstenen. Het is indrukwekkend zoveel Silent-Stones kan betekenen op dit gebied. Wij denken en ontwerpen met u mee tot u een mooie, passende, persoonlijke gedenksteen, urn of assieraad heeft gevonden. Hierin te mogen adviseren is een dankbare rol die mijn collega’s en ik met tijd, aandacht en betrokkenheid vervullen.

Mocht u binnenkort onze winkel bezoeken, wij zorgen voor een warm welkom!

 

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team