Afscheid nemen is vast willen houden en toch los moeten laten

Toen Silent Stones op mijn pad kwam voelde dat als een cadeau. Geïnspireerd door de ongeëvenaarde creativiteit van Ludy ben ik dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit warme, betrokken en creatieve team. Een team waar gewerkt wordt vanuit het hart…….

In je leven moet je op een gegeven moment plaats maken voor de dood. Van kleins af aan wist ik dat ik de uitvaartbranche in wilde. Het is mijn passie waarin ik rond mijn 18in ben begonnen en inmiddels veel ervaring heb op mogen doen in de vele facetten welke deze branche kent. Ik vind het erg mooi en dankbaar om dienstbaar te mogen zijn in het voor de nabestaanden zo’n verdrietige tijd.

Samen komen tot een mooie persoonlijke herinnering aan een dierbare en deze voort te laten leven in een gedenksteen, sieraad of urn is van grote waarde.

Geen mens is hetzelfde, het proces om samen iets te creëren is voor mij een manier om met mijn kennis en vaardigheid op een persoonlijke en professionele manier bij te kunnen dragen aan een mooie herinnering.

Dan voelt het niet als naar je werk gaan, het voelt dan als iets kunnen doen voor een ander, dat typeert het team van Silent-Stones.

 

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team