Hartendief is een tijdelijke gedenksteen om de periode voor plaatsing van het definitieve gedenkteken te overbruggen. Met Hartendief maakt u de rustplaats persoonlijk en herkenbaar voor u als nabestaanden.

Het kan wel 8 tot 12 weken duren voordat de uiteindelijke gedenksteen geplaatst wordt. Maar u wilt uiteraard ook rustig nadenken wat voor soort gedenksteen (of sierurn) u wilt. Hartendief is een liefdevol, tijdelijk alternatief waardoor het graf er toch verzorgd uitziet. De druk om direct een definitief gedenkteken te plaatsen vervalt. Zo kunt u in alle rust het gedenkteken voor uw dierbare kiezen.

Hartendief bestaat uit 2 natuurlijke elementen;.

  • Een mooi organisch hart van groensteen afkomstig uit Bali. De voornaam van uw dierbare wordt hier voor eeuwig in aangebracht.
  • Een ‘omhelzend’ hart van wintervaste vetplanten. De weersbestendigheid van deze planten maken dit rouwhart uiterst geschikt voor plaatsing op een graf.

Hartendief heeft geen onderhoud nodig en is gedurende het gehele jaar verkrijgbaar. Het mos dat tussen de vetplanten wordt geplaatst, draagt bij aan voldoende afwatering. Zo blijft het geheel in een uitstekende conditie. Gedurende het jaar krijgen de planten kleine gekleurde bloemen en verandert het uiterlijk van Hartendief.

De kosten voor deze prachtige tijdelijke gedenksteen bedragen:

99 euro            Het groenstenen hart zonder ingestraalde voornaam
195 euro          Het groenstenen hart met ingestraalde voornaam in creme wit/zandkleur
195 euro          Het omhelzende rouwhart van vetplanten.

Het rouwhart wordt voor ons gemaakt door Uitvaartbloemist In Memoriam. Deze uitvaartbloemist verzorgd rouwbloemwerk door geheel Nederland.  Beide harten kunnen indien gewenst, per post worden toegezonden. De kosten hiervan bedragen 15 euro per item. Het afhalen van Hartendief vindt plaats op vrijdagmiddagen in onze winkel.

Laat u door ons ook de definitieve gedenksteen verzorgen? Dan ontvangt u kosteloos een Hartendief zonder ingestraalde voornaam. Wilt u de naam erin laten stralen? Dit is mogelijk voor een gereduceerd bedrag van 65 euro.

De levertijd van Hartendief is minimaal twee weken. Betaling bij opdrachtverstrekking.

Het lettertype is altijd zoals het voorbeeld. Het is alleen mogelijk een voornaam in het hart te stralen. Maatvoering groenstenen hart is 30 x 30 cm, maatvoering rouwhart van vetplanten is 50 x 50 cm.

H A R T E N D I E F   B E S T E L L E N

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Gedenkstenen