Kiezelurnen

Omdat veel mensen uit heel Nederland en België geïnteresseerd zijn in onze
‘steenman’- urnen hebben wij besloten deze via onze website te gaan verkopen.
Van elke soort urn die we hebben fotograferen we 3 stuks waaruit u een keuze kunt maken. We verzenden de urn incl. vulinstructie. U mailt ons welke urn u wenst en wij sturen u de factuur. Na betaling verzenden wij de urn.

U kunt kiezen uit een urn met:

  • 3 kiezels
  • 4 kiezels
  • 4 kiezels zig-zag
  • 5 kiezels
  • 5 kiezels zig-zag

    De prijs geldt uitsluitend voor verkoop via de website en is excl. verpakkings- en verzendkosten van 17,50 euro. De urnen worden in de winkel met een opslag van 20% verkocht. U kunt de urnen dan wel bekijken en indien gewenst vullen we de urn dan direct voor u. 

De urnen zijn samengesteld uit door de natuur gevormde kiezels uit de rivier uit Bali. De stenen zijn met elkaar verbonden door een holle buis waar u de as veilig  in kunt opbergen. Wij zenden u een duidelijke vulinstructie mee. 

Bestel hier de urn van uw keuze. Vermeld u in de mail het aantal kiezels, zig/zag of recht en uw adresgegevens en uw telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging met de factuur en na uw betaling dragen wij zorg voor de verzending. 

Benieuwd waarom wij deze urnen “Steenman-urnen’ noemen? Klik hier.

De urnen van kiezel hebben wij ook zodanig groot dat alle as er in opgeborgen kan worden. Klikt u hier voor meer informatie over de grote kiezel-urnen of onze bijzondere en unieke waterpoel-stenen, ook afkomstig uit de rivier uit Bali.