prachtig voor in uw huiskamer

Urnen van glas zijn een subtiele ontwikkelen van de laatste jaren. Het versmelten van de as van een dierbare in een object van massief glas maakt veel variaties mogelijk. Door de combinatie van de gewenste kleuren en het lijnenspel dat ontstaat is elk object uniek. Er zijn er nooit twee exact hetzelfde. De asresten zijn zichtbaar als bruisende lichtpunten en zijn niet direct als asresten herkenbaar voor niet betrokkenen. Niet betrokkenen worden daardoor niet direct geconfronteerd met het gedenkobject als u dat niet wilt.

Van kleine waxinelichtjes houders waarin een klein beetje as is verwerkt tot een complete glazen urn waarin de as bewaard kan worden. De mogelijkheden zijn zeer divers.

In de winkel hebben wij voorbeelden en een kleurenkaart van de verschillende mogelijke kleuren. De levertijd bedraagt ongeveer 3,5 tot 4 weken. 

Mailt u ons even als u de gehele folder met alle mogelijkheden wilt zien. Deze mailen wij u dan in PDF-formaat.
De urnen van glas maken wij niet zelf, dat laten we aan een glasblazerij over met jarenlange ervaring. We hebben uitstekende ervaringen met het bedrijf en leveren absoluut vakwerk! De as geven wij uiteraard persoonlijk af bij de glasblazerij. 

De foto’s zijn genomen in onze winkel, daardoor ziet u wellicht door reflectie soms ons logo in het raam, de fotografe of de tl-balken. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen.     

Glas Urn met een naam - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring
Glas Urn met een kaarsje en een gegraveerde naam