Vingerafdruk in een ring, armband of hanger

Na een overlijden kunt u een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de vingerafdruk bij u te dragen heeft u een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een sieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vindt u ongetwijfeld een mooi en passend assieraad.

Sieraden met vingerafdruk voor ieder budget

In ons assortiment vindt u sieraden met vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde, goedkope assieraden tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse u ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een ring of hanger met een vingerafdruk zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

In enkele sieraden kan naast een vingerafdruk ook de as verwerkt worden, of als iemand niet is gecremeerd een een kleurpigment met hars in de lievelingskleur van de overledene.

In onze winkel kunt u de collectie zien en passen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen en van andere modellen nemen we ook weer afscheid. 

Maakt u svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij reserveren voor een afspraak voor as-sieraden een half uur om u te informeren en u te begeleiden met uw keuze.