Vingerafdruk in een ring, armband of hanger

Na een overlijden kunt u een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de vingerafdruk bij u te dragen heeft u een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een sieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vindt u ongetwijfeld een mooi en passend assieraad.

Sieraden met vingerafdruk voor ieder budget

In ons assortiment vindt u sieraden met vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde, goedkope assieraden tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse u ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een ring of hanger met een vingerafdruk zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

In enkele sieraden kan naast een vingerafdruk ook de as verwerkt worden, of als iemand niet is gecremeerd een een kleurpigment met hars in de lievelingskleur van de overledene.

Vraag hier een folder aan met onze sieraden: VINGERAFDRUKKEN.

of klik op één van onderstaande bestanden, er wordt dan een PDF gedownload met afbeeldingen en prijzen. Let op; de prijzen variëren nogal wanneer u een vingerprint heeft van een mal van was of met inkt op papier. De laatste maakt het sieraad 60 euro duurder omdat alle lijnen van de vingerafdruk gedigitaliseerd moeten worden. 

@ Silent-Stones | vingerafdrukken 1
@ Silent-Stones | vingerafdrukken 2
@ Silent-Stones | vingerafdrukken 3