Zijn er nog vragen? Het willen hebben van een gedenksteen staat geheel los van het daadwerkelijk tot stand brengen hiervan. Een gedenkstenenbedrijf bezoeken is natuurlijk heel wat. U moet er de deur voor uit en vreemden vertellen over uw verlies. Dit is emotioneel gezien een zware belasting. Misschien bent u bang dat u geëmotioneerd raakt. Uiteraard hebben wij daar alle begrip voor en willen wij u hier graag in begeleiden zodat u een aangename ervaring met ons heeft.

Maar wellicht is het u ook nog te veel om ons te bellen. Omdat het allemaal nog zo pijnlijk is, of dat u er niet over wilt of kunt praten. Allemaal heel normaal in deze periode.

Onze website zal vast niet al uw vragen kunnen beantwoorden. Wanneer u nog vragen heeft die nog niet beantwoord zijn. Dan kunt u ons gerust mailen of bellen met uw vraag. Wij zijn een klein bedrijf, daarom kunt u soms ons antwoord apparaat krijgen. Voelt u zich er niet fijn bij om een bericht in te spreken, dan kunt u er ook voor kiezen om uw naam en telefoonnummer achter te laten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug, om al uw vragen te beantwoorden.

”Wij staan dagelijks voor u klaar, zodat wij u een zo aangenaam mogelijk gevoel kunnen geven”