Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Begraafplaatsen Laakweg, Balijbos, H. Bartholomeus, Gooland en Kerkepad in Nootdorp

De adviseurs van Silent-Stones willen u graag begeleiden in de keuze naar een grafsteen of urnenmonument op de begraafplaatsen Laakweg, Balijbos, H. Bartholomeus, Gooland en Kerkepad in Nootdorp. Deze begraafplaatsen bieden plaats voor familiegraven, algemene graven, bovengrondse of ondergrondse urnen. Wij bieden verschillende gedenkmonumenten en asbewaringen aan waarmee u uw geliefde naar uw behoefte kunt herdenken. Een overlijden is niet zomaar een moment in uw leven, maar deze herinnering zal heel uw leven bij u blijven. Daarom adviseren wij u er goed over na te denken over hoe u uw geliefde wilt gaan herdenken.

Begraafplaats Nootdorp

Wij kennen het reglement van de begraafplaatsen Laakweg, Balijbos, H. Bartholomeus, Gooland en Kerkepad en kunnen u hierin goed adviseren en begeleiden. Onze winkel is vanuit Nootdorp makkelijk te bereiken via de Kerkweg richting de Molenweg. U volgt daarna de Brasserskade richting de Rijswijkse Waterweg. Neem nu de weg richting de A13 Delft en verlaat de snelweg bij knooppunt Kleinpolderplein, richting de A20. Neem dan de afslag 15 Crooswijk. Rijdt nu de S111 helemaal uit richting het Kralingse bos en sla bij het kruispunt rechts af. Na het kruispunt aan het einde van het Kralingse Bos neemt u de eerste weg rechts. Dit is al direct de Rusthoflaan. Rijdt u door tot u de islamitische school aan uw linker zijde ziet (nabij een grasveldje met prachtige Platoonbomen). Silent-Stones is dan aan uw linkerhand gevestigd. Het is ongeveer 23 minuten rijden en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur. Wij beloven u dat wij u een bijzondere collectie tonen en u geen spijt heeft van uw reis naar Rotterdam.

Begeleiding binnen het rouwproces

Om u zo goed mogelijk te begeleiden binnen het rouwproces, maken wij een afspraak met u zodat u zich kunt oriënteren in gedenktekens en naar uw wensen te luisteren. Tijdens de afspraak zal alle aandacht naar u uitgaan. We nemen genoeg de tijd om uw wensen te bespreken.

Wij bieden u de ruime keuze om een grafsteen, gedenksteen, urn of asbewaring te kiezen die bij uw geliefde past. Hierin begeleiden wij u graag door u het juiste advies te geven. Dit kan betrekking hebben op de toegestane grootte of de mogelijkheden binnen de diverse materialen. U kunt een ruime keuze maken tussen duurzame, natuurlijke of moderne materialen. Ook kunt u bij Silent-Stones zelf de gedenksteen ontwerpen. U leest hier alles over op onze website.

Er zijn ook verschillende unieke gedenktekens bij ons verkrijgbaar. Silent-Stones is onze merknaam en hebben diverse eigen designs vast laten leggen. Deze zijn beschermd en dus uniek en mogen uitsluitend door ons worden ook geleverd.
Nootdorp is niet de enige plaats waar wij grafstenen plaatsen, wij zijn ook dichtbij actief in bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Delft maar ook wat verder weg in Nederland, bijvoorbeeld in Friesland of Groningen.

Wilt u naar onze pagina met informatie over gedenkstenen, klik dan hier.

Wilt u naar onze pagina met informatie over urnen en asbestemmingen, klik dan hier.

Wilt u terug naar het overzicht ‘Begraafplaatsen in de regio’, klik dan hier.