Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Elk mens is uniek

Bijzondere urnen

In onze mooie, ruime fysieke winkel in Rotterdam bieden we je een zeer ruime keuze uit honderden moderne en bijzondere urnen. Enkele van deze urnen zijn ook via onze webshop te bestellen. We werken met diverse keramisten die voor Silent-Stones unieke urnen maken, ook wel UNICA’s genoemd. Daarnaast heeft Silent-Stones een eigen lijn natuurlijke urnen: de Waterpoel-urn, de Lantaren-urn en de Steenman-urn, welke speciaal voor Silent-Stones vervaardigd worden op Bali.

Je kunt hieronder (aan de rechter zijde) een keuze maken welke selectie je wilt zien, maar we adviseren je om gewoon alle bijzondere urnen te bekijken. Mogelijk dat je op andere ideeën wordt gebracht. Overigens staan lang niet alle urnen op onze website, dus een bezoek aan onze winkel is de beste optie.

Let op: Niet alle urnen kunnen via de webshop besteld worden. Zie je iets wat je aanspreekt, maak dan zeker een vrijblijvende afspraak om langs te komen in onze winkel. Je kunt ons bellen op 010 – 412 98 16 of mail ons op info@silent-stones.nl. Wij helpen je graag aan een mooie en bijzondere urn voor jouw dierbare.

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!