Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Wil je in contact komen met het team van Silent-Stones?

we staan je graag te woord

Om je goed te kunnen helpen verzoeken we je graag om een afspraak te maken.


Onze winkel is gelegen tussen de Algemene Begraafplaats Crooswijk en de Begraafplaats & Crematorium Laurentius. Je vindt ons aan de Rusthoflaan nummer 34. Wij zijn gevestigd naast Café Eden en tegenover de NOEN school. Onze winkel heeft drie etalages (dus drie panden naast elkaar).

Parkeren is eenvoudig. Dit kan (meestal) voor de deur of in de straat.  De parkeermeter staat 10 meter van de winkel. Aanmelden via een parkeerapp? Kies voor parkeerzone 650.

Onze winkel is prima toegankelijk voor mensen die rolstoelgebonden zijn.

Wij werken vanuit veiligheidsredenen met een ‘dicht-deur-beleid’. Dit betekent dat onze voordeur dicht is en dat je even moet aanbellen zodat we voor je open kunnen doen. De bel zit een beetje verstopt maar zit links van de deur. Op deze manier zijn alle eigendommen veilig om het moment we de showtuin inlopen.

Onze winkelhond Zorro blaft zodra je aan belt. Dat klinkt heel onvriendelijk, maar dat is hij zeker niet… dat is zijn manier om je te begroeten. Zorro is een middelgrote, anti-allergische, super lieve Spaanse Waterhond.
Indien je zijn aanwezigheid niet op prijs stelt, geef dit dan direct aan, dan zorgen wij dat hij even in een andere ruimte zijn rust neemt.

Winkel


  Bus en tram

  Openbaar vervoer

  Met het openbaar vervoer is de winkel prima te bereiken.
  Buslijn 38 stopt gaat van en naar Centraal station, deze bus rijdt elk kwartier. Deze bus rijdt ook vanaf Schiedam centrum.

  De haltes welke dichtbij de Rusthoflaan zijn,
  – Crooswijksestraat
  – Nieuwe Crooswijkseweg
  – Paradijsplein
  – Kerkhoflaan
  – Crooswijksebocht

  Tramlijn 7 en 8 stoppen ook vlakbij, halte Schuttersveld. U loopt dan richting de speeltuin en vervolgens linksom om de begraafplaats Laurentius heen en komt dan in de rusthoflaan. Zie afbeelding hiernaast. Raadpleegt u voor de zekerheid even 9292 voor uw vertrek ivm eventuele wijziging qua diensttijden en dergelijke.