Onze collectie assieraden en gedenksieraden

De assieraden worden verdeeld in twee lijnen; See-You en Secret-You. Bij de See-You sieraden is de as zichtbaar, bij de Secret-You is de as niet zichtbaar. In deze collectie bieden wij onder meer asringen, ashangers en armbanden, waarin de as van uw dierbare kan worden verwerkt. De collectie is onlangs vernieuwd met stoere herenarmbanden en -ringen en de nieuwe lijn sierlijke dames-armbanden. Allemaal bestemd om te vullen met een beetje as. Onlangs hebben we de collectie ook uitgebreid met een zeer kleurrijke ROYALS-serie en een prachtige GOLD-line.

Op de foto’s tonen wij u een greep uit de collectie ashangers, dames- en heren armbanden en ringen. De collectie zelf is groter en wordt maandelijks aangevuld met nieuwe modellen. Uiteraard vullen wij het assierraad zorgvuldig voor u.

Hoe wordt een assieraad gemaakt?

De asresten worden met een speciale hars gemengd, waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad onverhoopt beschadigt, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren, zodat we dit kunnen gebruiken voor een hersteld of nieuw sieraad.

Het verwerken van de as in een sieraad verrichten wij in onze winkels en ons personeel is door de juwelier opgeleid dit proces tot in de kleinste details in perfectie uit te voeren. De as van uw dierbare blijft dus veilig in onze winkel.

Kleurpigment in uw assieraad

Het is ook mogelijk om de as (in combinatie met de hars) een kleur te geven door kleurpigment toe te voegen. Dit kan de lievelingskleur van de overledene zijn, een kleur van de ogen, of gewoon een kleur die mooi bij uw kleding staat. De kleuren kunnen wij u tonen in de winkel.

Andere materialen en collecties assieraden

Bent u meer van de kleuren, dan hebben wij een prachtige collectie glas-assieraden. Klikt u hier voor de glas-assieraden. 

glas assieraden

Zoekt u een assieraad voor uw huisdier (of paard)? Dan bieden wij hiervoor ook fraaie sieraden: Bekijk de collectie assieraden voor huisdieren

Terug naar het overzicht: urnen en asbewaringen