Onze collectie assieraden en gedenksieraden

Onze gedenksieraden ofwel assieraden worden verdeeld in drie lijnen; See-You, Beads of Love en de gedenksieraden van Tadblu.

Bij de See-You sieraden is de as zichtbaar en wordt gemend met hars en naar wens een kleurpigment. In deze collectie bieden wij onder meer asringen, ashangers en armbanden, waarin de as van je dierbare kan worden verwerkt. De collectie is onlangs vernieuwd met stoere herenarmbanden en -ringen en de nieuwe lijn sierlijke dames-armbanden. Allemaal bestemd om te vullen met een beetje as. 

De Tadblu sieraden hebben een grotere vulruimte en er is keuze uit wel 14 half edelstenen die op de vulruimte geschroefd wordt. Als ring en als hanger verkrijgbaar. Klik hier voor het gehele assortiment van TabBlu.

Tadblu Ring RVS - clear glass

Als je de as wilt zien dan is er de mogelijkheid om de helder glas variant te bestellen. Je ziet hier de as of kleine herinneringen zichtbaar aan de oppervlakte. Deze ringen zijn eventueel ook eenvoudig door jou zelf te vullen, maar indien je liever wenst dat wij dit doen, doen wij dit uiteraard voor je. 

 

Er zijn 15 verschillende hangers. Ieder wordt gezet met een halfedelstenen bead van 10 mm. Deze ringen zijn eventueel ook eenvoudig door jou zelf te vullen, maar indien je liever wenst dat wij dit doen, doen wij dit uiteraard voor je. 

Hoe wordt een assieraad gemaakt?

De asresten worden met een speciale hars gemengd, waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad onverhoopt beschadigt, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren, zodat we dit kunnen gebruiken voor een hersteld of nieuw sieraad.

Het verwerken van de as in een sieraad verrichten wij in onze winkels en ons personeel is door de juwelier opgeleid dit proces tot in de kleinste details in perfectie uit te voeren. De as van uw dierbare blijft dus veilig in onze winkel.

Kleurpigment in uw assieraad

Het is ook mogelijk om de as (in combinatie met de hars) een kleur te geven door kleurpigment toe te voegen. Dit kan de lievelingskleur van de overledene zijn, een kleur van de ogen, of gewoon een kleur die mooi bij uw kleding staat. De kleuren kunnen wij u tonen in de winkel.

Andere materialen en collecties assieraden

Bent u meer van de kleuren, dan hebben wij een prachtige collectie glas-assieraden. Klikt u hier voor de glas-assieraden. 

glas assieraden

Zoekt u een assieraad voor uw huisdier (of paard)? Dan bieden wij hiervoor ook fraaie sieraden: Bekijk de collectie assieraden voor huisdieren

Terug naar het overzicht: urnen en asbewaringen