Wij weten het liefst van tevoren dat u de winkel bezoekt. Dit is zowel voor u als voor ons prettig in verband met de gewenste rust en privacy in de winkel. Dit betekent zeker niet dat u direct met ons aan tafel moet en wij u van alles gaan vragen. Maar wij hebben dan wel tijd voor u gereserveerd mocht u wel graag alle mogelijkheden uitgelegd wenst te krijgen. Wij reserveren in ieder geval voldoende ruimte mocht u wel met ons in gesprek willen om een ontwerp samen te stellen.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren voor een gedenksteen of urn. 

Op doordeweekse dagen is onze hond Zorro aanwezig in de winkel. Hij blaft zodra er gebeld wordt, maar zodra u even binnen bent is hij weer rustig. Zorro is een Spaanse Waterhond en heeft een allergie-vrije huid/haar. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat hij even  ‘logeren’ is.

Op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen werken wij graag uitsluitend op afspraak. Op maandagen en zondagen zijn wij gesloten.