Wij hebben besloten om onze winkel te sluiten om verdere besmettingen te voorkomen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.
Denk om uw gezondheid!
 We zien u graag in de winkel zodra dit weer verantwoord is. We zijn wel prima per email bereikbaar want we werken vanuit huis. 

Mailt u Ghislaine voor informatie over urnen en assieraden en Ludy voor gedenkstenen.

Wij werken uitsluitend op afspraak en passen hier ook de openingstijden van onze winkel op aan.

Dit is zowel voor u als voor ons prettig in verband met de gewenste rust en privacy in de winkel. Dit betekent zeker niet dat u direct met ons aan tafel moet en wij u van alles gaan vragen. Maar wij hebben dan wel tijd voor u gereserveerd mocht u wel graag alle mogelijkheden uitgelegd wenst te krijgen. Wij reserveren in ieder geval voldoende ruimte mocht u wel met ons in gesprek willen om een ontwerp samen te stellen.

Als u een afspraak heeft gemaakt zou u dan de overlijdenskaart mee willen nemen? Wij kunnen ons dan eventueel ook op de keuze van uw kaart, afbeelding of lettertype inspireren voor een gedenksteen of urn. 

Op doordeweekse dagen is onze hond Zorro aanwezig in de winkel. Hij blaft zodra er gebeld wordt, maar zodra u even binnen bent is hij weer rustig. Zorro is een Spaanse Waterhond en heeft een allergie-vrije huid/haar. Mocht u liever geen hond om u heen wensen, laat u dit dan bij het maken van de afspraak weten, dan zorgen wij dat hij even  ‘logeren’ is.

Twee vrijdagen per maand zijn wij ook ‘s-avonds geopend. Op zondagen en maandagen (en twee woensdagen per maand) zijn we gesloten. 

Belt u ons op 010-4129816 om een afspraak te maken.