Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Urn voor baby

lieve kleine urnen voor je baby

Omdat enkele uitvaartondernemers, die zich hebben gespecialiseerd in baby- en kinderuitvaarten, de ouders onze brochure geven, hebben we ons gespecialiseerd in het assortiment van urnen voor stil-geborene en urnen voor jong overleden baby’s.

De meest bijzondere urnen voor baby’s zijn wel de urnen die worden nagemaakt van een knuffel of een item waar de babykamer mee is ingericht. Deze zijn door een keramiste waar we al jaren mee samenwerken gemaakt. Tot in detail kan je de kleur bepalen en kan de urn voorzien worden van de naam van je kleintje.

We laten je op deze pagina graag enkele voorbeelden zien. Kom gerust langs zodat we je wens kunnen bespreken of we je kunnen adviseren over de mogelijkheden. Er is namelijk zoveel mogelijk dat we dit niet kunnen weergeven op deze pagina.

Klik hier voor  de mini urnen van glas, ook daar staan prachtige mini (baby) urnen die vaak gekozen worden.

urn-voor-baby
urn-voor-baby

Urnen die geheel van aardewerk worden nagemaakt van een lievelingsknuffel of een afbeelding van een item uit de babykamer. Tot in detail naar je wens gemaakt.

ko-nijntje-urn-wit

Ko-Nijntje urnen hebben we standaard in drie kleuren op voorraad. De urnen zijn glad gevormd en mooi mat afgewerkt. Eventueel kan het kraagje naar wens een andere kleur krijgen.

Ook verkrijgbaar in onze web-shop

urn-baby

In onze winkel hebben wij volop beeldjes die een moeder, vader en baby symboliseren. We kunnen deze beeldjes zelf vullen of je kunt een combinatie maken van enkele accessoires om een mooi geheel als aandenken te maken.

houten-urn-moon

De houten urn MOON heeft een beetje de mooie rondingen van een zwangere buik. Deze urn pak je makkelijk op en plaats je dicht bij je.

Klik hier voor meer informatie.

urn-van-hout-baby

Een mooie urn die plaatst biedt aan alle as met daarnaast de mogelijkheid van de foto (of van de echo of voetafdrukjes) en om een kaarsje te branden.

baby-urn

Deze urn kan geheel naar hoogte en kleurencombinatie aangepast worden. De afzonderlijke ‘ringen’ kunnen voorzien worden van naam, datum of een mooie lieve tekst.

nijntje-urn-
urn-voor-baby
urn-voor-baby
urn-voor-baby
urn-voor-baby
urn-voor-baby

Zo maar even wat voorbeelden van urnen die geheel naar wens van de ouders zijn gemaakt. Uiteraard hebben we de persoonlijke details weggelaten op de foto’s.

urn-baby-voetafdruk
urn-baby-voetafdruk

En hier een baby urn die we met je mogen delen van de ouders.
Een deel van het geboortekaartje aan de éne zijde, de naam gestraald en gelakt in de andere zijde.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!