Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Kleurrijk of witte grafsteen

Gedenksteen met veel kleur of juist sereen sneeuwwit

Kleurrijke of witte gedenksteen

Veel mensen spreken hun wens uit een witte of kleurrijke gedenksteen te laten vervaardigen om een kleurrijk persoon te gedenken. Met graniet kunnen wij aan deze wens niet tegemoet komen. Met glas(fusion) komen we een eind, maar ook dat geeft vaak toch net niet het gewenste resultaat.

Het materiaal waardoor we kunnen werken met kleuren draagt de productnaam Solid Surfaces en de merknaam Corian. Dit bestaat voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en pigmenten. Corian wordt al decennia toegepast in bijvoorbeeld keukens en laboratoria. Dit geeft aan hoe goed het materiaal bestand is tegen allerlei stoffen. Ook zien we het in binnen- en buitenland terug in het bekleden van buitengevels, waardoor het product zich ruimschoots heeft bewezen als perfect buitenmateriaal.

Gedenkstenen met kleur

Het kleurenpalet bestaat uit egale kleuren en in kleurstructuren die lijken op natuursteen of juist geheel niet. Veel kleuren zijn UV-stabiel en dankzij de lage vochtabsorptie en de weerstand tegen milieuvervuiling, weer en wind en extreme temperatuurschommelingen blijft het materiaal er goed verzorgd uitzien. De stenen zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 tinten wit (hagelwit, warmwit, parelwit, spierwit en krijtwit)

Corian is niet poreus waardoor het gedenkmonument vrijwel onderhoudsvrij is. Mos en water kunnen het materiaal niet aantasten. Het gedenkmonument maakt u schoon met water met eventueel groene zeep.Corian leent zich ook perfect om zich te laten combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld glas, brons, rvs maar juist ook natuursteen. Daar waar kleur gewenst is passen we Corian toe.

Gedenksteen met kleur

Unieke gedenksteen, van Corian. Met natuurlijke pigmenten

Gedenksteen met kleur

Mooie gedenksteen met foto

Gedenksteen met kleur

Gedenksteen met intense kleuren

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?

Wij ontwerpen graag zo mooi mogelijk de gedenksteen, maar wel binnen het kostenplaatje wat u wenst uit te geven. Wij zullen je ook vragen binnen welk budget wij mogen ontwerpen. Dit om teleurstellingen te voorkomen als blijkt dat we iets prachtigs ontworpen hebben wat uw verwachtingen overtreft…. maar ook je beschikbare budget.

Corian is er in diverse kleuren en patronen. Het kleurenpalet bestaat uit egale kleuren en in kleurstructuren die lijken op natuursteen. Veel kleuren zijn UV-stabiel en dankzij de lage vochtabsorptie en de weerstand tegen milieuvervuiling, weer en wind en extreme temperatuurschommelingen blijft het materiaal er goed verzorgd uitzien.

Corian is niet poreus waardoor het gedenkmonument vrijwel onderhoudsvrij is. Mos en water kunnen het materiaal niet aantasten. Het gedenkmonument maakt u schoon met water met eventueel groene zeep. Corian leent zich ook perfect om zich te laten combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld glas, brons, rvs maar juist ook natuursteen. Daar waar kleur gewenst is passen we Corian toe.

Graag vertellen wij u in de winkel alles over de mogelijkheden om een foto of tekst aan te brengen om op deze wijze een prachtige balans te krijgen van het kleurenpalet van het gedenkmonument. Deze nieuwe lijn in gedenkmonumenten heeft binnen Silent-Stones de toepassende naam Colorfull Beauties gekregen.

Wij zijn exclusief dealer en hebben in onze inspiratiewinkel aan de Rusthoflaan 34 in Rotterdam een zogenaamde shop-in-shop. In onze winkel treft u dus een volledig overzicht van mogelijkheden. Een keer per maand is er ook iemand aanwezig die werkzaam is in de fabriek om u het werkproces te laten zien. Het is namelijk 100% maatwerk en dus ook 100% handwerk.

Heeft u een idee maar weet u niet exact of u met dit materiaal het gewenste resultaat kunt behalen? Belt u ons dan gerust of kom langs in de winkel, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!