Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Puur natuur

Onze unieke Waterpoel gedenkstenen

Gedenksteen of grafsteen met water

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een natuurlijk invulling van de gedenkplaats. Als iemand begraven is, is dit uiteraard op de begraafplaats, maar als iemand gecremeerd is mag de as natuurlijk ook in de eigen tuin op een mooie en bijzondere manier bewaard worden.

Silent-Stones heeft een prachtige en bijzondere lijn ontworpen voor iedereen die een natuurlijke invulling wil geven aan de gedenkplek: De waterpoel-stenen.

Uniek en uiteraard herkenbaar aan deze waterpoelstenen is dat ze allemaal een waterpoel hebben die op een natuurlijke wijze door regenwater gevuld wordt. De vogels en de vlinders maken hier maar al te graag gebruik van. Zo omringen we de steen met de natuur waardoor het geheel Puur natuurlijk wordt.

Gedenksteen van waterspoelsteen

Waterspoelsteen uit Bali

Urn-lantaarn van waterspoelsteen

Rivierstenen gedenksteen

De stenen komen uit een rivier uit Bali. Twee tot drie keer per jaar krijgen wij een nieuwe levering. Alle stenen zijn uniek van vorm. We hebben ze in een hoge variant van ongeveer 80 cm en lagere varianten. De lage varianten variëren van 50 tot 80 cm breed.

Mensen uit Friesland en zelfs Belgie komen onze winkel in Rotterdam bezoeken voor deze unieke waterpoelstenen. Op deze pagina laten we enkele foto’s zien die in de winkel genomen zijn. Maar bedenkt je eens dat de stenen in de echte natuur staan en omringd zijn door mooie natuurlijke grassen en mossen…

Ook hebben we urn-lantaarns. Een flinke kiezel waar aan de onderzijde een gedeelte van de as opgeborgen kan worden en aan de bovenzijde een kaars gebrand kan worden. Deze urn kan uiteraard ook buiten geplaatst worden.

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?

Wij ontwerpen graag zo mooi mogelijk de gedenksteen, maar wel binnen het kostenplaatje wat u wenst uit te geven. Wij zullen je ook vragen binnen welk budget wij mogen ontwerpen. Dit om teleurstellingen te voorkomen als blijkt dat we iets prachtigs ontworpen hebben wat uw verwachtingen overtreft…. maar ook je beschikbare budget.

Een onderhoudsvrije gedenksteen bestaat helaas niet. Maar een steen kan wel meer/minder onderhoud vragen naar gelang het ontwerp.
Ook van belang is of er bomen nabij de rustplaats staan, en zo ja welke? Als er al gedenkstenen links en/of rechts geplaatst zijn, dan zouden wij hier ook graag een foto van willen zien. Dit ivm hoogtes en om eventuele (nare) verassingen te voorkomen.

Neem svp zoveel mogelijk informatie voor ons mee tijdens het bezoek aan de winkel zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen adviseren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!