Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Elk mens is uniek…

zo ook onze mooie en unieke grafmonumenten

Grafmonumenten in Rotterdam
– en omstreken …

Rotterdam en de omliggende regio bieden een verscheidenheid aan mooie en serene begraafplaatsen waar u een laatste rustplaats kunt vinden voor uw dierbaren. Begraafplaats Crooswijk, een van de oudste en meest bekende begraafplaatsen in Rotterdam, staat bekend om zijn historische monumenten en groene omgeving. Verder biedt Begraafplaats Oud Kralingen een rustige en intieme sfeer, ideaal voor een persoonlijke herdenking. Iets verderop in Schiedam ligt Begraafplaats en Crematorium Beukenhof, een moderne locatie met uitgebreide voorzieningen.

Bij het kiezen van een grafsteen voor deze bijzondere plaatsen is het belangrijk om een monument te selecteren dat zowel duurzaam als esthetisch passend is. Onze zorgvuldig vervaardigde grafstenen combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een blijvend en betekenisvol eerbetoon aan uw geliefde.

Wilt u meer weten over onze grafmonumenten en hoe wij u kunnen helpen bij het kiezen van een passend gedenkteken? Bezoek dan onze pagina over grafmonumenten voor meer informatie en om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Klik hier om onze diversiteit in grafmonumenten te te zien.

Silent-Stones

Jouw waardevolle herinneringen in een bijzonder grafmonument

Elk mens is uniek en heeft een eigen leven geleid. Daar hoort een passende en bijzondere gedenksteen bij. Gewoon, opvallend, stoer, klein, robuust of kleurrijk. Onze kracht is om dit tot uiting te laten komen in een bijzondere gedenksteen, grafsteen of grafmonument. Uitgangspunt is het levensverhaal dat je aan ons vertelt. Dit kan een ingetogen of extrovert ontwerp tot resultaat hebben. Wij werken met veel verschillende soorten duurzame materialen. Graag informeren wij je hierover in een adviesgesprek. Maak gerust een afspraak in onze winkel door ons te bellen op 010-4129816 . Silent Stones helpt u graag bij de zoektocht van een bijzondere gedenksteen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!