Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

Ruime collectie bijzondere urnen

Zoek jij een bijzondere urn om de as van een dierbare in te bewaren? Silent-Stones beschikt over een grote collectie unieke urnen. Zowel voor binnen als voor buiten. Bezoek onze winkel en wordt gastvrij ontvangen. Je kunt rustig rondkijken of vragen om advies. Wij nemen alle tijd om samen met jou een geschikte urn te vinden. Zit er niets bij? Geen probleem. Je kunt bij ons ook een urn laten maken die wel aan jouw wensen voldoet. Dit doen we in eerste instantie door goed naar je te luisteren. Hieruit volgt automatisch een ontwerp dat onze vakmensen voor je kunnen realiseren. Is dit iets voor jou? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Silent-Stones. Ons doel is het vinden van de perfecte urn met liefde en aandacht voor jouw verhaal en wensen.

Afbeelding_winkel

Waarom een urn

Wanneer je kiest voor cremeren wordt de as van de overledene verzameld in een urn. Een urn is een houder waarin je de as van een dierbare kunt bewaren. Deze kan later worden uitgestrooid of worden bewaard. Dat kan thuis maar bijvoorbeeld ook in een familiegraf of askelder. Een urn die in het zicht staat roept natuurlijk herinneringen op. Een mooi ontworpen urn doet recht aan je overleden dierbare, maar past ook naadloos in zijn omgeving of in je interieur. Silent-Stones beschikt over een collectie bijzondere urnen. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooie urn voor jouw dierbare.

Collectie bijzondere urnen

Ben je niet op zoek naar de traditionele urn maar wil je iets speciaals? Dan ben je bij Silent-Stones aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote collectie bijzondere urnen. Zowel voor binnen als voor buiten. Voor mensen en voor dieren. Duurzaam en biologisch afbreekbaar. Van kleine ashartjes tot urnen in het thema van je favoriete voetbalclub. Ook is het mogelijk om zelf een urn te laten ontwerpen. Wij beschikken over een ruime keuze aan materialen en bewerkingsmogelijkheden. Natuurlijk kan ons designteam je hierin begeleiden. Je kunt zo een urn laten maken die helemaal recht doet aan jouw overleden dierbare.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

Collectie bijzondere urnen

Wij beschikken over een grote collectie bijzondere urnen. Voor buiten en voor binnen. En passend bij de omgeving of je interieur. Zo heb je onder andere de keuze uit:

 • Kiezel urnen
 • Waterpoel urnen
 • Unieke BIJ-MIJ urnen
 • Kleine ashartjes
 • Biologisch afbreekbare urnen/li>
 • Urnen voor dieren

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Exclusieve BIJ-MIJ urn

In onze winkel vind je ook onze zelf ontworpen collectie BIJ-MIJ urnen, die alleen bij ons te koop is. Een BIJ-MIJ urn is meer dan alleen een bewaarplaats van as. Het ziet eruit als een kunstwerk met in het centrum een glazen of RVS bol waar de as in zit. Wat deze urnen uniek maakt, is dat je de bol uit het kunstwerk kunt pakken om vast te houden. Versieringen zoals beeldjes of inscripties kunnen naar wens worden toegevoegd. Met een BIJ-MIJ urn heb je:

 • Een kunstwerk wat er niet direct uit ziet als een urn
 • Een bijzondere manier om het geleefde leven of passies van de overledene te weerspiegelen
 • Een mooie en warme mogelijkheid om te “knuffelen”

Onze winkel is stijlvol en huiselijk

De tijd van rouw is een emotioneel beladen periode. Daarom willen we dat je je op je gemakt voelt in onze winkel. Deze heeft een huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor advies of om gewoon even rond te kijken. Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd voor je. Vertel ons over je dierbare, dan helpen we je bij het vinden van een geschikte urn. In onze winkel met buitentuin vind je een ruime collectie urnen in diverse stijlen. Zo vind je altijd de urn die je zoekt.

Uw herinneringen

Waarom urn kopen bij Silent-Stones?

Bij ons vind je een ruim assortiment aan unieke urnen. Daarnaast maken en ontwerpen wij urnen met liefde en aandacht voor jouw verhaal en wensen. Maak vrijblijvend een afspraak. Je mag dan ook rekenen op:

 • Een thuisgevoel in onze winkel
 • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
 • Veel materialen en mogelijkheden
 • Een urn die je dierbare weerspiegelt
 • Onze unieke eigen collectie BIJ-MIJ urnen
 • Een vaste contactpersoon
Afbeelding_winkel

Maak een afspraak, dan nemen we de tijd

Wil je langskomen om een urn uit te zoeken? Maak een afspraak. Een urn uitzoeken is iets heel persoonlijks en verdient onze volledige aandacht. We nemen alle tijd voor jou om te luisteren wie jouw overleden dierbare was. Wat typeerde hem of haar? Wat waren zijn/haar passies, dromen en karaktereigenschappen. Warme herinneringen en anekdotes. Wij luisteren aandachtig en gaandeweg ontstaat er een beeld wat voor soort urn recht doet aan jouw dierbare.

Ons bezoekadres

Wij beschikken over een grote collectie urnen die vaak ook nog eens zijn te personaliseren of op maat kunnen worden gemaakt. Wil je rondkijken in onze showroom? Bezoek ons dan in onze winkel aan de Rusthoflaan 34 in Rotterdam. Wij zowel met het openbaar vervoer als per auto uitstekend bereikbaar. Een uitgebreide routebeschrijving en de actuele openingstijden vind je op onze website.

Op zoek naar een urn? Neem vrijblijvend contact op.

Wie op zoek is naar een smaakvolle urn kan terecht bij Silent-Stones. Bel voor vragen of een vrijblijvende afspraak naar: 010 412 98 16. Ook kun je mailen naar: info@silent-stones.nl.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken