Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Puur natuurlijke urnen

Waterpoelsteen als urn

zwerfsteen als urn voor in je tuin of begraafplaats

Onze waterpoelstenen zijn robuust, stoer, natuurlijk en oerdegelijk!

De natuurlijke urnen zijn exclusief ontworpen voor en door Silent-Stones. Je vindt deze unieke urnen nergens anders. Families uit Groningen, Friesland, Zeeland, maar zelfs ook uit België komen voor deze zeer unieke urnen naar onze winkel in Rotterdam.

De urnen bieden een drinkplaats voor vogeltjes, vlinders en eventueel andere dieren als je de gedenksteen in je eigen tuin plaatst.

Op sommige urnen laten we ook een vlakke zijde polijsten waarbij het mogelijk is om een naam of een andere passende tekst te stralen. Ook bieden wij diverse accessoires zoals bijpassende lantaarns of mooie losse kiezels aan (ook natuurlijk afkomstig uit dezelfde rivier). Een prachtig en zeer natuurlijk geheel wat je ook prachtig kunt ‘aankleden’ met bijvoorbeeld rietplant/vlinderstruik in de tuin of op de begraafplaats. Elke urn is ‘natuurlijk’ uniek. De urnen bieden een veilige opbergplaats voor maximaal 4 liter as. Ook hebben we duo-urnen, dus waar de as van 2 personen in bewaard kan worden. De urnen zijn er in vele afmetingen en prijzen zijn vanaf 1.490 euro.

urn-waterpoel

De basis van deze urnen bestaan uit een robuuste steen uit de Pakrisan rivier nabij Gunung Kawi in Bali. Door het altijd stromende water zijn deze keien in de loop van decennia’s mooi rond gevormd. De urnen worden op grootte en vorm geselecteerd en verscheept naar het buureiland Java alwaar de waterpoel er handmatig ingemaakt wordt. Ook wordt met een cilinderzaag aan de onderzijde een uitsparing gemaakt waar de asbus veilig in opgeborgen kan worden. Vervolgens gaan ze op transport richting onze winkel.

urn-water

In de winkel hebben we een ruime keuze uit waterpoelurnen. Hoge, lage, brede en smalle modellen

urn-water-poes

Deze foto geeft precies weer zoals we het bij het ontwerpen van deze urn hadden voorgesteld… een echte natuurlijke drinkplaats!

waterpoel-urn

In de winkel hebben we mooie accessoires zoals een lantaarn en losse kiezels om de waterpoelsteen te verrijken.

In de winkel hebben we een ruime keuze uit waterpoelurnen. Hoge, lage, brede en smalle modellen.

waterpoelsteen

In de winkel hebben we een ruime keuze uit waterpoelurnen. Hoge, lage, brede en smalle modellen.

In de winkel hebben we een ruime keuze uit waterpoelurnen. Hoge, lage, brede en smalle modellen.

waterpoelurn-kopfoto-1-1200x320

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!