Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Wat geef je iemand …

Iemand in je naaste omgeving verliest een dierbare….

Het is best lastig om te bedenken wat je aan iemand kunt geven als je bij diegene op bezoek gaat of om je steun te betuigen iets wilt geven. Waar heeft iemand behoefte aan en wat is gepast? Vaak worden bloemen gegeven, natuurlijk is dat een mooi gebaar maar soms wil je iets anders of iets blijvends geven.

Silent-Stones heeft enkele producten in haar assortiment opgenomen die u hierin een helpende hand kunnen bieden. En al vanaf 9,95 euro tot maximaal 29,95 euro.
Naast deze producten hebben we meerdere producten in de winkel die geheel passend zijn om iemand met hartzeer te geven. Dit zijn slechts drie producten die we uitlichten op onze site. Kom dus daarom gerust naar onze winkel.

In onze winkel hebben we altijd een voorraad van genoemde producten.

Soxs

Een warmer iets om aan iemand te geven die een dierbare is verloren is er denken wij niet. Een heerlijk paar super lekkere warme sokken. En niet zo maar een paar sokken. Sokken van SOXS!

We hebben altijd zeker 25 paar sokken in de winkel waaruit u een keuze kunt maken. Ze zijn prachtig verpakt in een geschenkverpakkingen en daarom extra fijn om aan iemand te geven. We merken dat mensen die ze gekregen hebben ze deze ook zelf kopen om aan iemand te schenken die met een verlies te maken heeft gehad. Een betere bevestiging dat deze sokken in onze rubriek “wat geeft u iemand…’ thuis horen is er niet…. De sokken hebben diverse gekleurde labels.

soxs

En wat wij inmiddels ook hebben ervaren: … ook de heren zijn er verrast blij mee….

We hebben diverse gekleurde labels standaard op voorraad in onze winkel.
De prijzen van deze sokken bedragen:

High – 28,95 euro | Medium – 22,95 | Low – 20,95
Dit zijn dezelfde prijzen als op de website van SOXS. Als u de sokken in onze winkel koopt, bespaart u de verzendkosten.

soxs

Kiezels met een warme tekst

Onze winkel ligt er vol mee… kiezels met een tekst. Een tekst die duidelijk laat weten dat er iemand is die gemist wordt: een opa, een oma, een moeder, een vader, een kleintje, een broer of zus.
Maar ook om iemand te bedanken dat iemand er was tijdens een moeilijke periode, of om iemand te bedanken.

We hebben er enkele gefotografeerd. De kiezels passen ivm de dikte niet door een brievenbus.

Kosten tekstkiezels: 1 kleur 9,95 euro | met kleur 15,95 euro

Sinds kort maken wij ze ook met een glasdruppel waarin de as verwerkt is. Zie onderstaande foto. Deze kosten 85 euro en hebben 2 tot 3 weken levertijd.

kiezels