Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Welke kleuren Corian zijn er?

Corian is in vele kleuren te verkrijgen. In de praktijk voeren we 95 procent van onze gedenkstenen uit in 1 of 2 van de vijf kleuren wit. Wit gekleurde Corian blinkt uit op begraafplaatsen tussen alle donker gekleurde gedenkstenen.

Corian is er in vele kleuren. Het kleurenpalet bestaat uit egale kleuren en in kleurstructuren die lijken op natuursteen maar ook op hout. Wij maken uitsluitend gebruik van die kleuren die UV-stabiel zijin. Dankzij de lage vochtabsorptie en de weerstand tegen milieuvervuiling, weer en wind en extreme temperatuurschommelingen blijft het materiaal er goed verzorgd uitzien.

kleuren-corian

Een kleur die dicht bij de zogenaamde Labrador graniet kleur komt. Het mooie aan een monument uitgevoerd in Corian is dat er totaal geen naden zijn in het gehele monument én de tekst levenslang goed zichtbaar is. Dit omdat we hebben gewerkt met een gefreesde letter en die opgevuld hebben met vloeibare Corian.

Betonlook granietsoorten

Het afgelopen jaar is er vaak gevraagd of wij een granietsoort hadden die weg had van Beton-look. Belgisch Hardsteen komt in de buurt maar wordt in de loop der jaren enorm licht grijs. Corian is op deze vraag ingesprongen en hebben twee mooie varianten op de markt gebracht. Deze 2 kleuren zijn overigens ook mooi te combineren in een monument.

betonlook-2
betonlook-1-1

De Silent-Stones selectie

Bij Silent-Stones hebben we een selectie gemaakt van de 5 meest toegepaste kleuren en 3 kleuren wit. Wij zijn van mening dat een mooie balans van materiaal, het ontwerp, het gebruik van een mooi lettertype én design alles mooi bij elkaar brengt.

De kleuren wit verschillen wel degelijk van elkaar, je moet ze echt even in het echt komen bekijken, zo op de website zie je haast geen verschil namelijk. Kijk maar…

Het verwerken van solid surfaces vraagt om vakmanschap. In de fabriek in Rotterdam, werken ze al 20 jaar met dit mooie en veelzijdige materiaal voor diverse doeleinden. U kunt er op vertrouwen dat wij samen met de corian-experts met veel zorg en aandacht een monument volgens uw wensen vervaardigen. Klik hier voor onze  Corian pagina : alle informatie omtrent dit prachtige materiaal.

Corian-white
Corian-white
Corian-white
Corian-white

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!