Corian is in vele kleuren te verkrijgen.  In de praktijk voeren we 95 procent van onze gedenkstenen uit in 1 of 2 van de vijf kleuren wit. Wit gekleurde Corian blinkt uit op begraafplaatsen tussen alle donker gekleurde gedenkstenen.

Corian is er in vele kleuren. Het kleurenpalet bestaat uit egale kleuren en in kleurstructuren die lijken op natuursteen maar ook op hout. Wij maken uitsluitend gebruik van die kleuren die UV-stabiel zijin.  Dankzij de lage vochtabsorptie en de weerstand tegen milieuvervuiling, weer en wind en extreme temperatuurschommelingen blijft het materiaal er goed verzorgd uitzien.

Onderstaand gedenkmonument hebben we uitgevoerd in de kleur MINERAL.

corian - kleur mineral
Corian in de kleur Mineral

Een kleur die dicht bij de zogenaamde Labrador graniet kleur komt. Het mooie aan een monument uitgevoerd in Corian is dat er totaal geen naden zijn in het gehele monument én de tekst levenslang goed zichtbaar is. Dit omdat we hebben gewerkt met een gefreesde letter en die opgevuld hebben met vloeibare Corian. 

gedenksteen van Corian

Het afgelopen jaar is er vaak gevraagd of wij een granietsoort hadden die weg had van Beton-look. Belgisch Hardsteen komt in de buurt maar wordt in de loop der jaren enorm licht grijs. Corian is op deze vraag ingesprongen en hebben twee mooie varianten op de markt gebracht. Deze 2 kleuren zijn overigens ook mooi te combineren in een monument.

 Corian Betonlook lichte uitvoering  Corian Betonlook donkere uitvoering

Klik hier voor onze  Corian pagina : alle informatie omtrent dit prachtige materiaal.