Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

Je dierbare altijd dichtbij met een asring

Wil jij graag een assieraad in de vorm van een ring? Met een asring van Silent-Stones heb je je dierbare altijd dichtbij je. We hebben een grote collectie unieke assieraden in ons assortiment. Zowel voor haar als voor hem. Wil je een opvallende ring of juist meer ingetogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze website of bezoek onze winkel en ontdek welk assieraad jou het meeste aanspreekt.

Afbeelding_winkel

Vind een ring in onze assieraad collectie

Je kunt bij ons een assieraad kopen in de vorm van een ring. Zowel voor hem als voor haar. Grofweg zijn er twee typen asring. Een ring waar de as zichtbaar is zoals bij de SeeYou-sieraden. Dit is een assieraad waarbij de as wordt vermengd met hars waardoor het er als een edelsteen uitziet. Dit is mogelijk met kleurloze hars of met een gekleurde tint erdoorheen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een asring van Tadblu waar de as verborgen is in de ring. Deze wordt dan afgedekt met een half-edelsteen. Je hebt hierbij de keuze uit 14 verschillende half-edelstenen om de ring mee af te dekken.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

Waarom een assieraad ring van Silent-Stones

Voor een asring ben je bij Silent-Stones aan het juiste adres. Wij beschikken over een unieke collectie assieraden. Kom langs en ontdek onze collectie. Je geniet dan bovendien de volgende voordelen:

  • Een thuisgevoel in onze winkel
  • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
  • Een ruime collectie assieraad ringen
  • Een asring die bij je dierbare past
  • Een vaste contactpersoon

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Kijk rustig rond in een huiselijke ambiance

Onze winkel is huiselijk ingericht en er heerst een ongedwongen sfeer. Je wordt er gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd voor je en kunnen je alles vertellen over onze collectie asringen. Neem rustig de tijd om rond te kijken en vind de asring die bij je past.

Het voordeel van een afspraak

Wij geven onze bezoekers graag alle aandacht. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Wij zorgen dan dat er iemand voor je is die exclusief de tijd voor je heeft. Een afspraak maken is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Kom langs en ontdek onze collectie. Onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving kun je op onze website vinden.

Voor een asring neem je contact op met Silent-Stones

Ben je op zoek naar een assieraad in de vorm van een ring? Dan ben je bij Silent-Stones aan het goede adres. Wij hebben een asring voor hem en voor haar. Voor een vrijblijvende afspraak of een vraag bel je: 010 412 98 16 of stuur je een mail naar: info@silent-stones.nl.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken