Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

ashanger | as niet zichtbaar

Ashangers als assieraad

Je dierbare dichtbij je hart

Na de crematie kan je een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de as bij je te dragen heb je een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een assieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud en/of zilver. Door de verschillende uitvoeringen in ons zeer ruime assortiment vind je ongetwijfeld een mooi en passend assieraad. Op deze pagina slechts enkele voorbeelden, maar ons assortiment is samengesteld uit de hangers van de 5 mooiste en beste merken.

De TadBlu Hangers hebben een serene en eigentijdse uitstraling. De aandacht wordt getrokken door de halfedelsteen. De Pendants van TadBlu zijn verkrijgbaar in zuiver roestvrij staal 316 of 24-karaats verguld staal, dat zowel modern als sterk en duurzaam is.  Binnenin kan de hanger gevuld worden met een aanzienlijke hoeveelheid as.

Elk van de 15 verschillende hangers is bezet met een echte halfedelsteen van 10mm.

De onderste rij foto’s geeft je een idee wat er mogelijk is met ashangers waarbij de as niet zichtbaar is. Zo goed als alle hangers zijn verkrijgbaar in het zilver, rosé en goud. Schrik niet als er niets bij staat wat je niet mooi vindt… kom langs in onze winkel want ons aanbod is echt zeer ruim. Je zult zeker slagen naar een hanger naar je wens.

Een kleine impressie van de mogelijkheden

Ashanger-zilver
Ashanger roze
Ashanger bruin
Ashanger groen
Ashanger blauw
Ashanger-goud
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones

Geheel links en rechts op de bovenste rij foto’s zijn gedenkhangers in de vorm van een edelstalen druppel.  Deze hanger wordt geleverd met een roestvrij stalen spang ketting in de kleur staal.

In ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen. Van de wat lager geprijsde assieraden tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse je ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een as-hanger zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Het verwerken van de as van de overledene in een sieraad is een nauwkeurig proces. Bij de sieraden waarop de as met hars is aangebracht, is er voor de verwerking extra specialisme vereist. Alle dames in ons team zijn opgeleid door de goudsmid zelf.

In onze winkel kun je de collectie armbanden, ringen en hangers zien en passen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

Maak svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij adviseren en begeleiden je graag met je keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!