• Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Dichtbij het hart

Ashangers: as niet zichtbaar

Na de crematie kan je een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de as bij je te dragen heb je een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een assieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud en/of zilver. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vind je ongetwijfeld een mooi en passend assieraad.

De TadBlu Hangers hebben een serene en eigentijdse uitstraling. De aandacht wordt getrokken door de halfedelsteen. Het geheim van de hanger met crematie-as zit hem in de binnenkant.

De Pendants van TadBlu zijn verkrijgbaar in zuiver roestvrij staal 316 of 24-karaats verguld staal, dat zowel modern als sterk en duurzaam is.

Binnenin kan de hanger gevuld worden met een aanzienlijke hoeveelheid crematieresten en verzegeld worden door de uitvaartverzorger.

Elk van de 15 verschillende hangers is bezet met een echte halfedelsteen van 10mm. Van halfedelstenen wordt gezegd dat ze bijzondere kwaliteiten hebben: rustgevend of kalmerend, vitaliserend of balancerend.

Geen 2 edelstenen zijn precies hetzelfde, waardoor u een uniek gedenksieraad heeft om uw dierbare te koesteren.

Op de bovenste rij foto’s zie je helemaal links en helemaal rechts de gedenkhanger in de vorm van een edelstalen druppel. Deze hanger kan gevuld worden met een aanzienlijke hoeveelheid gecremeerde resten. Deze hanger wordt geleverd met een roestvrij stalen spang ketting in de kleur staal.

De onderste rij foto’s geeft je een idee wat er mogelijk is met ashangers waarbij de as niet zichtbaar is. Zo goed als alle hangers zijn verkrijgbaar in het zilver, rosé en goud.

Ashangers met niet zichtbare as

Een kleine impressie van de mogelijkheden

Ashanger-zilver
Ashanger roze
Ashanger bruin
Ashanger groen
Ashanger blauw
Ashanger-goud
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones
ashanger-as-niet-zichtbaar-silent-stones

Geheel links en rechts op de bovenste rij foto’s zijn gedenkhangers in de vorm van een edelstalen druppel.
De hanger kan gevuld worden met een aanzienlijke hoeveelheid gecremeerde resten. Deze hanger wordt geleverd met een roestvrij stalen spang ketting in de kleur staal.

In ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen. Van de wat lager geprijsde assieraden tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse je ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een as-hanger zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Het verwerken van de as van de overledene in een sieraad is een nauwkeurig proces. Bij de sieraden waarop de as met hars is aangebracht, is er voor de verwerking extra specialisme vereist. Alle dames in ons team zijn opgeleid door de goudsmid zelf.

In onze winkel kun je de collectie armbanden, ringen en hangers zien en passen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

Maak svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij adviseren en begeleiden je graag met je keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!