• Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Assieraden met het as van onze dieren

Onze maatjes

Een hond, een kat, een paard of welk dier dan ook zijn een tijd van ons leven ons maatje. Een maatje die je komt troosten, een maatje die blij is je te zien en een maatje die afhankelijk is van ons. Helaas weten we dat ze niet net zo oud als ons worden en dat er een periode komt dat we afscheid van ze moeten nemen.

Veel mensen kiezen tegenwoordig om hun huisdier (of paard) te laten cremeren. Apart zonder anderen ‘erbij’. Zo is het mogelijk de as van ons eigen trouwe maatje mee naar huis te nemen. Over het algemeen zijn de urnen die we meekrijgen van het crematorium niet al te fraai.

Omdat wij veel vragen kregen in de winkel of we ook sieraden of andere asbewaringen hadden, hebben wij ook gekozen om asbewaringen en andere assieraden voor onze dieren een plek te geven in onze winkel. Dit omdat we zelf ook dierenvrienden zijn en maar al te goed snappen dat ook de as van ons maatje een mooi omhulsel verdient. Ook zijn deze sieraden perfect om eventueel een plukje haar van uw huisdier in te verwerken.

sierraad voor huisdieren

Een kleine impressie van de mogelijkheden

gouden assierraad huisdier
gouden assierraad huisdier
zilveren assierraad huisdier
zilveren assierraad huisdier
bruine assierraad huisdier
zilveren assierraad huisdier

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!