Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Assieraden | gedenksieraad voor dieren

Sieraad met as/haar van hond/poes

Een hond, een kat, een paard of welk dier dan ook zijn een tijd van ons leven ons maatje. Een maatje die je komt troosten, een maatje die blij is je te zien en een maatje die afhankelijk is van ons. Helaas weten we dat ze niet net zo oud als ons worden en dat er een periode komt dat we afscheid van ze moeten nemen.

Veel mensen kiezen tegenwoordig om hun huisdier (of paard) te laten cremeren. Apart zonder anderen overleden dieren ‘erbij’. Zo is het mogelijk de as van ons eigen trouwe maatje mee naar huis te nemen.

Omdat wij in onze winkel veel vragen kregen in of we ook sieraden of andere asbewaringen voor dieren hadden, hebben wij ook gekozen om asbewaringen en andere assieraden voor onze dieren een plek te geven in onze winkel. Dit omdat we zelf ook dierenvrienden zijn en maar al te goed snappen dat ook de as van ons maatje een mooi omhulsel verdient. Ook zijn deze sieraden perfect om eventueel een plukje haar van uw huisdier in te verwerken.

sierraad voor huisdieren

Wil je niet perse een gedenksieraad met een honden- of kattenpootje, kijk dan hier.

We hebben een zeer ruime collectie sieraden. Armbanden voor dames en heren, mooie hangers en ringen. Wij vullen de sieraden zelf in de winkel dus de as (of eventueel een plukje haar) van uw huisdier verlaat onze winkel niet en is geheel veilig bij ons.

Een kleine impressie van de mogelijkheden

gouden assierraad hondenpootje of kastenpootje
gouden assierraad hondenpootje of kastenpootje
zilveren assierraad huisdier
zilveren assierraad huisdier
bruine assierraad huisdier
zilveren assierraad huisdier

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!